צלעות חזיר מצופות פרמזן
אם יש לכם צלעות חזיר במרכז לחתוך, פרמזן, טריזי לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר מצופה בפרמזן, צלעות חזיר מצופות פרמזן, ו צלעות חזיר מצופה בפרמזן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא את הביצים בצלחת עוגה כדי להתמזג.
מניחים את פירורי הלחם בצלחת עוגה אחרת.
מניחים את הגבינה בצלחת עוגה שלישית.
מפזרים את צלעות החזיר בנדיבות עם מלח ופלפל. מעיל את הצלעות לחלוטין עם הגבינה, לטפוח לדבוק. טובלים את הצלעות לתוך הביצים, ואז מעיל לחלוטין עם פירורי הלחם, טפיחות לדבוק.
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מאוד על חום בינוני.
מוסיפים צלעות חזיר, בקבוצות במידת הצורך, ומבשלים עד חום זהוב והמרכז מגיע 150 מעלות, כ 6 דקות לכל צד.
מעבירים את הצלעות לצלחות ומגישים עם פלחי לימון.