עוגת דלעת פקאן
דלעת פקאן פאי הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך סוכר חום חזק, סוכר מגורען, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
רול חצי מתכון בצק קל Piecrust לעובי 1/4 אינץ 'על משטח מקומח קלות (על מעגל 13 אינץ'). מקפלים לשניים, ולהעביר לצלחת עוגה 9 אינץ'. להתפתח וללכוד על צלחת עוגה, לחיצה על תחתית וצדדים למחבת. צ ' יל במקפיא 10 דקות.
מערבבים ביצים, סוכר חום וסירופ תירס בקערה גדולה, ומקציפים עד מעורבב היטב. מערבבים בסוכר מגורען ו -3 המרכיבים הבאים.
מוסיפים שמנת, מחית דלעת ופקאנים קצוצים; מערבבים כדי להתמזג.
יוצקים תערובת לתוך piecrust צונן.
אופים ב 400 על מתלה תנור נמוך במשך 1 שעה 5 דקות או עד מילוי ערכות סביב הקצוות והוא רופף מעט במרכז; עוגת מגן בקלילות עם רדיד אלומיניום לאחר 30 דקות, במידת הצורך.
בואו להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.
הערה: ניתן להחליף 1 1/2 כוסות מבושלים ופירה דלעת לדלעת.