קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

צלעות חזיר נדושות של אמא

צלעות חזיר נדושות של אמא
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? צלעות החזיר הנדושות של אמא יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 531 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. אם יש לכם תירס, צלעות חזיר, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלעות חזיר נדושות, דפיקות וצלעות: נוקוורסט עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושנות עם בייקון, תפוח ובצל, ו האורז הספרדי של אמא.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית, ומערבבים פנימה את השום. מתבלים צלעות במלח ופלפל שחור. מטגנים במחבת עד להשחמה משני הצדדים, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מניחים את צלעות לתוך צלחת אפייה מוכן, ומפזרים את הבצל על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
יוצקים מים למחבת, ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מגרדים וממיסים את כל המיצים וחתיכות הטעם השחומות מהמחבת למים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
יוצקים את התערובת על צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
6
מורחים תירס מוקרם באופן שווה על צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרםתירס מוקרם
צלעות חזירצלעות חזיר
מורחיםמורחים
7
אופים את צלעות החזיר בתנור שחומם מראש עד שהחזיר רך וכבר לא ורוד באמצע, כ-45 דקות. מדחום בשר לקריאה מיידית המוחדר למרכז קוצצים צריך לקרוא 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי.
2015 הביא את הבציר המוקדם ביותר של העשור עד כה. לאחר הבצירים הגדולים של 2013 ו -2014 והמשך הבצורת, העלו הגפנים חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם ירדו בכ -30% בסך הכל, אך התוצאה הייתה באיכות יוצאת דופן ויינות עמוקים וחזקים עם חומציות רבה. הדר, אניס, מלוחים, ואנרגטי.
2015 הביא את הבציר המוקדם ביותר של העשור עד כה. לאחר הבצירים הגדולים של 2013 ו -2014 והמשך הבצורת, העלו הגפנים חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם ירדו בכ -30% בסך הכל, אך התוצאה הייתה באיכות יוצאת דופן ויינות עמוקים וחזקים עם חומציות רבה. הדר, אניס, מלוחים, ואנרגטי.
2015 brought the earliest vintage of the decade so far. After the large 2013 and 2014 vintages and the continued drought, the vines put forth a fraction of the fruit than the previous two years. They were down approximately 30% overall but the result was exceptional quality and deep, powerful wines with great acidity. Citrus, anise, saline, and energetic.