קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

צלעות חזיר עבות עם תפוחים מתובלים וצימוקים

צלעות חזיר עבות עם תפוחים מתובלים וצימוקים
צלעות חזיר עבות עם תפוחים מתובלים וצימוקים היא מנה עיקרית ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 784 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -30 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר חום, מים, תפוחי גרני סמית' ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 62 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-50 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 60% . מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר חתוכות עבות עם תפוחים ובצל , צלעות חזיר עם תפוחים מתובלים , וצלעות חזיר עם תפוחי מייפל מתובלים .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
בקערת ערבוב מערבבים את המים, הסוכר החום, מלח הים, רכז מיץ התפוחים, גרגרי הפלפל והתימין. ערבבו היטב כדי להמיס את הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מעבירים את התערובת לשקית ניילון גדולה במיוחד הניתנת לסגירה חוזרת. לטבול את צלעות החזיר במלח, לסגור את השקית ולהכניס למקרר למשך שעתיים כדי לרכך את הבשר. אל תמליח יותר מזה או שהבשר יתפרק יותר מדי ויהיה עיסה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
5
מוציאים את צלעות החזיר מהמלח ומייבשים אותן בעזרת נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
מפזרים מלח ופלפל משני צידי הבשר. שים מחבת כבדה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
מוסיפים 3 ספירות של שמן זית ומחמם אותו.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
8
הניחו 2 צלעות חזיר במחבת (סביר להניח שרק 2 צלעות חזיר מסיביות אלה יתאימו בנוחות) והשחימו 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
מוציאים את צלעות החזיר לתבנית אפייה גדולה; משחימים את 2 הקצוות הנותרות ומוסיפים אותן לאחרות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
מכניסים את תבנית האפייה לתנור וצולים את הצלעות במשך 30 דקות. בשר החזיר נעשה כשהמרכז עדיין ורוד והטמפרטורה הפנימית היא 140 עד 145 מעלות F כאשר נבדק עם מדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
11
בזמן שהצלעות מתבשלות, ממיסים את החמאה במחבת נקייה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
12
מוסיפים את התפוחים והתימין ומצפים בחמאה; מבשלים ומערבבים במשך 8 דקות כדי לתת להם קצת צבע. לזרוק פנימה את הצימוקים ולהוסיף את מיץ התפוחים, תוך כדי ערבוב כדי לגרד את החתיכות החומות. מערבבים את הסוכר החום, הקינמון, הציפורן והחרדל היבש; מתבלים במלח ופלפל. סוחטים פנימה את המיץ מהלימון כדי להעיר את הטעם ומבשלים 10 דקות או עד שהתפוחים מתפרקים ומתרככים. מזלפים את התפוחים המתובלים על צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
אבקת חרדלאבקת חרדל
צלעות חזירצלעות חזיר
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום

מרכיבים

1861 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוחים קפוא להתרכז, מופשרמיץ תפוחים קפוא להתרכז, מופשר2481 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוחים קפוא להתרכז, מופשרמיץ תפוחים קפוא להתרכז, מופשר2חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם220חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds220חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds1צביטהקמצוץ חרדל יבשקמצוץ חרדל יבש3תפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, ופרוס ב 1/2 אינץ ' עבה טריזיםתפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, ופרוס ב 1/2 אינץ ' עבה טריזים0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון1פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4double-cut bone-in loin pork chops, 1 pound eachdouble-cut bone-in loin pork chops, 1 pound each36חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')292חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם4שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי1השארמ 2 ענפי טימין טרייםמ 2 ענפי טימין טריים2עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1גלוןרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות את Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-48 דולר לבקבוק.
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
זהו יין ליישון, אך מקסים לשתייה כעת. האף המורכב מציג ניחוחות של פטל שחור, שימור שזיפים ואלגום. החך, הרחב והחלק, מראה איזון מושלם בין הפרי האטרקטיבי לאלון האלגנטי. החומציות התוססת נושאת את היין עד הסוף ומבטיחה את פוטנציאל ההתיישנות הארוך של היין המפואר הזה.