קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

צלעות חזיר עבות עם תפוחים מתובלים וצימוקים

צלעות חזיר עבות עם תפוחים מתובלים וצימוקים
צלעות חזיר עבות עם תפוחים מתובלים וצימוקים היא מנה עיקרית ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 784 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -30 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר חום, מים, תפוחי גרני סמית' ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 62 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-50 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 60% . מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר חתוכות עבות עם תפוחים ובצל , צלעות חזיר עם תפוחים מתובלים , וצלעות חזיר עם תפוחי מייפל מתובלים .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
בקערת ערבוב מערבבים את המים, הסוכר החום, מלח הים, רכז מיץ התפוחים, גרגרי הפלפל והתימין. ערבבו היטב כדי להמיס את הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר
כָּתֵףכָּתֵף
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מעבירים את התערובת לשקית ניילון גדולה במיוחד הניתנת לסגירה חוזרת. לטבול את צלעות החזיר במלח, לסגור את השקית ולהכניס למקרר למשך שעתיים כדי לרכך את הבשר. אל תמליח יותר מזה או שהבשר יתפרק יותר מדי ויהיה עיסה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
5
מוציאים את צלעות החזיר מהמלח ומייבשים אותן בעזרת נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מפזרים מלח ופלפל משני צידי הבשר. שים מחבת כבדה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים 3 ספירות של שמן זית ומחמם אותו.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8
הניחו 2 צלעות חזיר במחבת (סביר להניח שרק 2 צלעות חזיר מסיביות אלה יתאימו בנוחות) והשחימו 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוציאים את צלעות החזיר לתבנית אפייה גדולה; משחימים את 2 הקצוות הנותרות ומוסיפים אותן לאחרות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
10
מכניסים את תבנית האפייה לתנור וצולים את הצלעות במשך 30 דקות. בשר החזיר נעשה כשהמרכז עדיין ורוד והטמפרטורה הפנימית היא 140 עד 145 מעלות F כאשר נבדק עם מדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
בזמן שהצלעות מתבשלות, ממיסים את החמאה במחבת נקייה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים את התפוחים והתימין ומצפים בחמאה; מבשלים ומערבבים במשך 8 דקות כדי לתת להם קצת צבע. לזרוק פנימה את הצימוקים ולהוסיף את מיץ התפוחים, תוך כדי ערבוב כדי לגרד את החתיכות החומות. מערבבים את הסוכר החום, הקינמון, הציפורן והחרדל היבש; מתבלים במלח ופלפל. סוחטים פנימה את המיץ מהלימון כדי להעיר את הטעם ומבשלים 10 דקות או עד שהתפוחים מתפרקים ומתרככים. מזלפים את התפוחים המתובלים על צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
כָּתֵףכָּתֵף
אבקת חרדלאבקת חרדל
צלעות חזירצלעות חזיר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק

מרכיבים

1861 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוחים קפוא להתרכז, מופשרמיץ תפוחים קפוא להתרכז, מופשר2481 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוחים קפוא להתרכז, מופשרמיץ תפוחים קפוא להתרכז, מופשר2חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם220דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כָּתֵףכָּתֵף220דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כָּתֵףכָּתֵף33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף1צביטהקמצוץ חרדל יבשקמצוץ חרדל יבש3תפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, ופרוס ב 1/2 אינץ ' עבה טריזיםתפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, ופרוס ב 1/2 אינץ ' עבה טריזים0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון1פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4double-cut bone-in loin pork chops, 1 pound eachdouble-cut bone-in loin pork chops, 1 pound each36דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')292דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם4שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי1השארמ 2 ענפי טימין טרייםמ 2 ענפי טימין טריים2עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1גלוןטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות את Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-48 דולר לבקבוק.
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
זהו יין ליישון, אך מקסים לשתייה כעת. האף המורכב מציג ניחוחות של פטל שחור, שימור שזיפים ואלגום. החך, הרחב והחלק, מראה איזון מושלם בין הפרי האטרקטיבי לאלון האלגנטי. החומציות התוססת נושאת את היין עד הסוף ומבטיחה את פוטנציאל ההתיישנות הארוך של היין המפואר הזה.