צלעות חזיר עבות עם תפוחים מתובלים וצימוקים היא מנה עיקרית ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 784 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -30 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר חום, מים, תפוחי גרני סמית' ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 62 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-50 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 60% . מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר חתוכות עבות עם תפוחים ובצל , צלעות חזיר עם תפוחים מתובלים , וצלעות חזיר עם תפוחי מייפל מתובלים .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
בקערת ערבוב מערבבים את המים, הסוכר החום, מלח הים, רכז מיץ התפוחים, גרגרי הפלפל והתימין. ערבבו היטב כדי להמיס את הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר
כָּתֵף
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
4
מעבירים את התערובת לשקית ניילון גדולה במיוחד הניתנת לסגירה חוזרת. לטבול את צלעות החזיר במלח, לסגור את השקית ולהכניס למקרר למשך שעתיים כדי לרכך את הבשר. אל תמליח יותר מזה או שהבשר יתפרק יותר מדי ויהיה עיסה.
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8
הניחו 2 צלעות חזיר במחבת (סביר להניח שרק 2 צלעות חזיר מסיביות אלה יתאימו בנוחות) והשחימו 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוציאים את צלעות החזיר לתבנית אפייה גדולה; משחימים את 2 הקצוות הנותרות ומוסיפים אותן לאחרות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
10
מכניסים את תבנית האפייה לתנור וצולים את הצלעות במשך 30 דקות. בשר החזיר נעשה כשהמרכז עדיין ורוד והטמפרטורה הפנימית היא 140 עד 145 מעלות F כאשר נבדק עם מדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
בזמן שהצלעות מתבשלות, ממיסים את החמאה במחבת נקייה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים את התפוחים והתימין ומצפים בחמאה; מבשלים ומערבבים במשך 8 דקות כדי לתת להם קצת צבע. לזרוק פנימה את הצימוקים ולהוסיף את מיץ התפוחים, תוך כדי ערבוב כדי לגרד את החתיכות החומות. מערבבים את הסוכר החום, הקינמון, הציפורן והחרדל היבש; מתבלים במלח ופלפל. סוחטים פנימה את המיץ מהלימון כדי להעיר את הטעם ומבשלים 10 דקות או עד שהתפוחים מתפרקים ומתרככים. מזלפים את התפוחים המתובלים על צלעות החזיר.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות את Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-48 דולר לבקבוק.
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
זהו יין ליישון, אך מקסים לשתייה כעת. האף המורכב מציג ניחוחות של פטל שחור, שימור שזיפים ואלגום. החך, הרחב והחלק, מראה איזון מושלם בין הפרי האטרקטיבי לאלון האלגנטי. החומציות התוססת נושאת את היין עד הסוף ומבטיחה את פוטנציאל ההתיישנות הארוך של היין המפואר הזה.