צלעות חזיר עבות עם תפוחים מתובלים וצימוקים היא מנה עיקרית ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 784 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -30 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר חום, מים, תפוחי גרני סמית' ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 62 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-50 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 60% . מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר חתוכות עבות עם תפוחים ובצל , צלעות חזיר עם תפוחים מתובלים , וצלעות חזיר עם תפוחי מייפל מתובלים .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
בקערת ערבוב מערבבים את המים, הסוכר החום, מלח הים, רכז מיץ התפוחים, גרגרי הפלפל והתימין. ערבבו היטב כדי להמיס את הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
ועוד 2 כפות מי קרח
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מעבירים את התערובת לשקית ניילון גדולה במיוחד הניתנת לסגירה חוזרת. לטבול את צלעות החזיר במלח, לסגור את השקית ולהכניס למקרר למשך שעתיים כדי לרכך את הבשר. אל תמליח יותר מזה או שהבשר יתפרק יותר מדי ויהיה עיסה.
הניחו 2 צלעות חזיר במחבת (סביר להניח שרק 2 צלעות חזיר מסיביות אלה יתאימו בנוחות) והשחימו 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוציאים את צלעות החזיר לתבנית אפייה גדולה; משחימים את 2 הקצוות הנותרות ומוסיפים אותן לאחרות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
מכניסים את תבנית האפייה לתנור וצולים את הצלעות במשך 30 דקות. בשר החזיר נעשה כשהמרכז עדיין ורוד והטמפרטורה הפנימית היא 140 עד 145 מעלות F כאשר נבדק עם מדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
11
בזמן שהצלעות מתבשלות, ממיסים את החמאה במחבת נקייה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
מוסיפים את התפוחים והתימין ומצפים בחמאה; מבשלים ומערבבים במשך 8 דקות כדי לתת להם קצת צבע. לזרוק פנימה את הצימוקים ולהוסיף את מיץ התפוחים, תוך כדי ערבוב כדי לגרד את החתיכות החומות. מערבבים את הסוכר החום, הקינמון, הציפורן והחרדל היבש; מתבלים במלח ופלפל. סוחטים פנימה את המיץ מהלימון כדי להעיר את הטעם ומבשלים 10 דקות או עד שהתפוחים מתפרקים ומתרככים. מזלפים את התפוחים המתובלים על צלעות החזיר.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות את Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-48 דולר לבקבוק.
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
זהו יין ליישון, אך מקסים לשתייה כעת. האף המורכב מציג ניחוחות של פטל שחור, שימור שזיפים ואלגום. החך, הרחב והחלק, מראה איזון מושלם בין הפרי האטרקטיבי לאלון האלגנטי. החומציות התוססת נושאת את היין עד הסוף ומבטיחה את פוטנציאל ההתיישנות הארוך של היין המפואר הזה.