צלעות חזיר עם מילוי תפוחים
צלעות חזיר עם מילוי תפוחים היא מנה עיקרית ל-6 סועדים. תמורת 4.27 דולר למנה , מתכון זה מכסה 29% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 677 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -34 גרם שומן . ניתן ליהנות ממנה בכל עת, אך היא טובה במיוחד לחג ההודיה . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -55 דקות . לכו לחנות וקנו תפוח, צימוקים, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 61% , וזה ציון מוצק. נסו את "צלעות חזיר קלות במילוי" , "צלעות חזיר עם מילוי חמוציות מיובשות, פטריות וערמונים" , ו"צלעות חזיר עם תפוח - טעימה של סתיו ב-30 דקות" עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה, טגנו את צלעות החזיר על אש בינונית ב-2 כפות חמאה מכל צד; הוציאו מהמחבת ושמרו חמות. באותה מחבת, טגנו את קוביות המילוי, התפוח, הסלרי, הצימוקים, המים, המרווה, המלח והפלפל בחמאה הנותרת עד שהתפוחים והסלרי פריכים-רכים.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת בנפח 3 ליטר. מפזרים מעל צלעות חזיר.
מורחים חרדל על הצלעות. מכסים ואופים ב-175 מעלות צלזיוס במשך 35 דקות. מסירים את המכסה; אופים 5-10 דקות נוספות או עד שנוזלי הבשר צלולים.