צלעות חזיר עם צ'ימיצ' ורי
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקה הלטינית מתכונים לקופסת המתכונים שלך, צלעות חזיר עם צ'ימיצ' ורי עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 229 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו ענפי פטרוזיליה, פתיתי פלפל, מלח ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכונים דומים: צ'יפוטלה-צלעות חזיר במרינדה עם רוטב צ'ימיצ' ורי, סטייק צ'ימיצ' ורי, צלעות עוף או חזיר עם אספרגוס ועגבנייה, ו צלעות טלה בגריל וצ'ימיצ' ורי מנטה.
הוראות
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל. במחבת גדולה מבשלים צלעות בשמן על אש בינונית במשך 3-5 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר קורא 160 אמש.
בינתיים מניחים את עשבי התיבול, החומץ, השום והתבלינים במעבד מזון קטן; מכסים ודופקים עד לקצוץ.
מוסיפים מים; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. תוך כדי עיבוד, בהדרגה להוסיף שמן בזרם יציב.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה]()
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
אדום דובדבן חיוור עם גוון אודם. האף מורכב מאוד ורענן עם פירות אינטנסיביים, קדימה על דובדבן ופטל מתערבב עם הערות שקדים קלויים עדינים. ליין יש התקפה טובה מאוד, טאנינים אלגנטיים ועסיסיים. טעמי פירות באמצע החיך, במיוחד דובדבן, ואילו הגימור האלגנטי משלב את מלוא הפירות הטריים עם עידון הטרואר של קזבלנקה.משתלב היטב עם גבינת עיזים, סוליה בחמאת לימון, או קרפצ ' יו של צדפות.