צלעות חזיר פולינזיות לבישול איטי
צלעות חזיר פולינזיות לבישול איטי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. אם יש לך סוכר חום, בצל, gingerroot, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו בישול איטי חזיר פולינזי, צלעות חזיר סיניות בישול איטיות, ו אוכמניות-בלסמי איטי מבשל צלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
Place Reynolds™ Slow Cooker Liners בתוך קערת סיר 5-6 1/2-qt slow. ודא כי אניה מתאים בנוחות על החלק התחתון ואת הצדדים של קערה ולמשוך את החלק העליון של אניה מעל שפת קערה.
מניחים צלעות חזיר, שום ובצל בבישול איטי. כפית על חצי האננס עם קצת מיץ על צלעות. שמור הנותרים אננס ומיץ.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
כ -35 דקות לפני ההגשה, לנקז ולהשליך מיצי בישול מ מבשל איטי; לנגב קצה של בישול איטי נקי. בקערה קטנה, מערבבים קטשופ, סוכר חום, רוטב הויסין, ג ' ינג ' רוט ואננס שנותר עם מיץ. כף או לשפוך באופן שווה על צלעות. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 25 עד 30 דקות יותר או עד הצלעות מזוגגות.