צלעות חזיר צלויות עם זיגוג משמש-זנגביל
צלעות חזיר צלויות מחבת עם זיגוג משמש-זנגביל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 294 גר' של חלבון, 102 גרם של שומן, וסך הכל 2207 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -3 דקות. אם יש לך אבקת שום, סוכר חום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. נסו צלעות חזיר עם זיגוג משמש, צלעות חזיר בגריל עם זיגוג משמש-חרדל, ו צ'ילי שפשף בשר חזיר Tenderloin עם זיגוג משמש זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים 1 כפית מלח בקערה קטנה. לשפשף תערובת על צלעות חזיר, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
בינתיים, חום 1 כף שמן בסיר קטן על חום בינוני.
להוסיף זנגביל ושום; לבשל, ערבוב מדי פעם, 1 עד 2 דקות או עד מתרכך. מערבבים בשימורים, נקטר אגבה, מיץ לימון, ונותר 1/4 מלח כפית. מביאים תערובת לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות או עד מעט מעובה.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה אטום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים צלעות חזיר ומבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
יוצקים תערובת משמש על צלעות חזיר.
אופים 18 עד 20 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רושמים 145 (בינוני נדיר) או עד מידה רצויה של doneness.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 3 דקות.