צלעות טלה בגריל עם שום, שמן זית, טימין טרי, לימונים בגריל
אם יש לך כשעה ו-55 דקות לבלות במטבח, צלעות טלה בגריל עם שום, שמן זית, טימין טרי, לימונים בגריל עשויים להיות מתכון מצוין ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ומתכון ראשוני לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן ובסך הכל 81 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כתוספת. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. גשו לסופר וקנו אורגנו ושמיר, שום, לימונים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 62%. מתכונים דומים: בקלה שחורה עלומה בשמן זית עם לימונים, צלפים ותימין, שרימפס וקלמרי בגריל פחמים עם לימונים צלויים ותבליט עגבניות מעושנות-זית שחורות, וצלעות טלה בגריל עם טפנד זית.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
טורפים יחד שמן, שום ותימין בתבנית אפייה גדולה ורדודה.
מוסיפים את הצלעות והופכים לציפוי. מכסים ומשרים במשך 1 עד 1 1/2 שעה במקרר.
מוציאים את הצלעות מהמקרר 20 דקות לפני הצלייה.
מחממים את הגריל לגבוה וצולים את הצלעות במשך 5 עד 6 דקות לכל צד לקבלת עשייה בינונית.
מוציאים ומניחים 2 דקות. פורסים לקוביות אישיות.
מברישים את הצד החתוך של הלימונים בשמן וצולים בגריל, הצד החתוך כלפי מטה על גבוה למשך דקה. סובבו את הלימונים ב-45 מעלות כדי ליצור סימני בקע ולהסיר.
סוחטים מיץ מלימון אחד על מגש הצלעות. מתבלים בפלפל שחור גרוס טרי.
מקשטים בענפי אורגנו ושמיר טריים.
מגישים את שאר הלימונים הצלויים על המגש עם הצלעות.