צלעות כבש עם עשבי תיבול טריים ותאנים קלויות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש עם עשבי תיבול טריים תאנים קלויים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 465 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך כבש, מרז'ורם, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו צלעות כבש צלויות עם דבש-תאנים בלסמיות וגבינת עיזים, צלעות כבש מטוגנות עם יין אדום ותאנים, ו צלעות כבש עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עשבי תיבול בקערה קטנה. Rublamb עם שמן זית, חצי עשבי תיבול קצוצים, שום; כיסוי וצינה לילה.
מחממים ענבים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים כבש עם מלח ופלפל; searuntil חום משני הצדדים, 5 דקות בסך הכל.
להעביר כבש לאפייה גדולה rimmedגליון; צלי כדי doneness הרצוי, על20 דקות עבור בינוני-נדיר.
העברת lambto חיתוך הלוח; תן לנוח 5 עד 10 דקות.לשמור על טמפרטורת התנור; שמור אפייתגליון עבור תאנים.
מניחים תאנים וזרעי קורנית על גיליון הכנת.
מפזרים שאריות טפטוף עם שמן זית כתית.צלי בתנור ב 218° במשך 10 דקות.
חותכים את מדפי הטלה לצלעות בודדות; מסדרים על צלחות ותאנה מקום לצד.