צלעות כבש עם שום ושמן זית
צלעות כבש עם שום ושמן זית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, שמן זית, צלעות כבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. וזה די טוב. נסו שמן זית צלעות כבש עלומות, צלעות כבש עם קוסקוס זית, ו צלעות כבש בגריל עם טפנד זיתים (מתכונים דומים).
הוראות
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. בצלחת רדודה, לשלב 4 כפות שמן עם שום, מלח ופלפל.
מוסיפים את צלעות הכבש ופונים למעיל.
גריל מעל חום גבוה או לצלות את צלעות הטלה במשך 5 דקות, צולה עם הנותרים 2 כפות שמן. הפעל ומבשל עד הסוף, על 5 דקות יותר.
מוסיפים ארבע כפיות של רוזמרין טרי קצוץ לתערובת שום ושמן.
מוסיפים שלוש כפות של מרווה טרייה קצוצה וכף נוספת שמן זית לתערובת השום והשמן. השתמש צלעות טלה במקום צלעות צלעות צלעות.
טיפים למטבח בדיקה: בעת צלייה פריטים בישול מהיר כגון צלעות, להפוך אותם רק פעם אחת. אם אתה משאיר את הבשר לבד במשך כמה דקות, תהיה לו הזדמנות ליצור קרום חום נחמד. אם תזיז את זה מוקדם מדי, הבשר יידבק, ואתה תמשוך את הקרום incipient. ברגע שהקצה החום נוצר, הבשר קל לזוז. כאשר אתה הופך את הבשר, להשתמש מלקחיים או מרית. לעולם אל תתקע מזלג בבשר או שמיצים יקרים יברחו.
המלצה ליין: צלעות טלה בגריל הן רדיד מושלם עבור קסיס עשיר וטעמים צמחיים של קברנה סוביניון. ההימור הטוב ביותר שלך כאן הוא מה שנקרא סופר טוסקני. למרות היינות המפורסמים ביותר, כגון Sassicaia ו Tignanello, להביא מחירים אסטרונומיים, ערכים מצוינים רבים ניתן למצוא גם.