צלעות כבש רוזמרין ברוטב שום בלסמי
צלעות טלה רוזמרין עם רוטב שום בלסמי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צלעות כבש, מלח, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 29%. נסו שום-רוזמרין צלעות כבש עם אוכמניות-רוטב בלסמי, צלעות כבש עם רוטב שום רוזמרין, ו צלעות טלה רוזמרין עם רוטב מנטה שום (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כפית שום, 1/4 כפית מלח, רוזמרין, חרדל, שמן זית, ו 2 כפיות חומץ בקערה קטנה; מערבבים היטב.
מניחים צלעות כבש בצלחת רדודה.
מורחים תערובת רוזמרין באופן שווה על שני הצדדים של צלעות; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות.
בעוד צלעות לעמוד, להביא חומץ בלסמי 1/2 כוס הנותרים 2 כפיות שום לרתיחה בסיר קטן. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 5 דקות או עד מופחת 1/4 כוס. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל; להפריש, ולשמור חם.
מניחים צלעות כבש על מתלה גריל; כיסוי וגריל 4 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מניחים צלעות כבש על כל אחד 4 צלחות, טפטוף עם תערובת חומץ.