קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

צלעות מטוגנות בצ'ילה עם שעועית שחורה

צלעות מטוגנות בצ'ילה עם שעועית שחורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות קצרות מתובל צ'ילה מטוגנות עם שעועית שחורה. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 112 גרם של שומן, וסך הכל 1348 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צ'יפוטלס adobo בתוספת 1 כף רוטב adobo, צלעות בקר קצרות, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה, צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה, ו צלעות צלויות פרי הדר וצ'ילה.

הוראות

1
שים שעועית בסיר כבד 4-5 ליטר עם מספיק מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מביאים לרתיחה ומרתיחים 2 דקות, ואז להסיר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 1 שעה.
1
נגב אנשואים נקיים, ואז גזע וזרע. לזרוק צלעות לקרוע אנשואים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
2
משרים אנשואים במים רותחים-חמים עד שהתרככו, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
להעביר אנשואים לבלנדר, הזמנת נוזל השרייה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
אנשוסי פירה עם בצל, שום, צ ' יפוטלים עם רוטב, רסק עגבניות, מולסה, כמון, ציפורן, 1/3 כוס מים, 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שמן פלפלשמן פלפל
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
1
צלעות טפיחה יבש העונה עם 1 1/2 כפיות מלח 1 כפית פלפל (סך).
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
שמן חום בסיר כבד 6-8 ליטר רחב מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. צלעות חומות בקבוצות, כ -6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
העברה כפי משחימה למגש. להיפטר משומן מחשיש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מבשלים בייקון בסיר מעל חום בינוני עד השחמה, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מערבבים פירה צ ' ילה לתוך שומן בסיר (זה עלול להתזה). לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 6 דקות. מערבבים בצ ' ילה שמורות-השריית נוזל, הנותרים 2 כוסות מים, מקל קינמון ולהביא לרתיחה. להחזיר צלעות ובייקון לסיר ו braise, מכוסה, בתנור עד הצלעות רכות מאוד, 3 עד 3 1/4 שעות. שומן דל שומן מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
מסננים שעועית, ואז לחזור לסיר ולהוסיף מים מתוקים (8 כוסות), עלה דפנה, ו 1/2 מלח כפית. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד שעועית הם רק במכרז, 1 1/4 עד 2 שעות (בהתאם לגיל של שעועית).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
ניקוז רק לפני ההגשה.
3
מגישים צלעות קצרות עם שעועית.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1
* צלעות קצרות ניתן לעשות 3 ימים קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב).* שעועית ניתן לבשל 3 ימים קדימה ומקורר (לא לנקז). לחמם לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ריימונד R אוסף מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.