צלעות עגל מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שוק עגל מטוגן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 264 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, צלעות עגל בשרניות לחתוך, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: שוק עגל צלוי ביין, צלעות עגל מטוגנות (אוסובוקו), ו אוסובוקו: שוקי עגל מטוגנים.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
פט שנקס יבש. מערבבים יחד קמח, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל על גיליון נייר שעווה.
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. בעוד שמן מתחמם, לדלות 4 נקבים בתערובת קמח, מתנער עודף. שוקים חומים בשמן מכל הצדדים, מסתובבים עם מלקחיים, על 8 עד 10 דקות.
העברה למחבת צלייה גדולה (17 על 12 על 2 אינץ').
להוסיף 2 כפות שמן למחבת ולחזור עם הנותרים 4 שאנקים. להיפטר מתערובת הקמח הנותרת.
מוסיפים 2 כפות שמן הנותרים למחבת ומבשלים בצל, שום, אנשובי, עלי דפנה, 1/2 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא התרכך, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים יין ומרתיחים, מגרדים את כל חתיכות חומות, עד מופחת בחצי, על 2 דקות. מערבבים עגבניות, מים, רצועות גרידה, ונותר כפית מלח ומביאים לרתיחה, ואז לשפוך תערובת על שאנקים. בחוזקה לכסות את המחבת עם רדיד ו braise בתנור 1 שעה. הפוך את השוקיים, לכסות, ולהמשיך לצלות עד הבשר הוא רך מאוד, על 1 1/2 שעות יותר.
הסר מהתנור שומן רזה מפני השטח של רוטב, ולאחר מכן להעביר שאנקס ורוטב מגש גדול. השליכו את עלי המפרץ.
מערבבים יחד פטרוזיליה, שידות מגורדות, שום ומפזרים מעל שאנקים.
* שוק עגל יכול להיות מטוגן 2 ימים קדימה מקורר ברוטב, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים בתנור°F 425, כ -40 דקות.* אם מכינים פסטיטסיו, להזמין 4 שאנקים מטוגנים, 4 כוסות רוטב, וחצי גרמולטה.
חותכים בשר pastitsio לחתיכות 1 אינץ ומערבבים לתוך רוטב שמור עם גרמולטה. מגניב, חשוף, ואז רגוע, מכוסה.