קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

צלעות קצרות Achiote עם רוטב ברביקיו אנצ'ו ותבלינים אבוקדו

צלעות קצרות Achiote עם רוטב ברביקיו אנצ'ו ותבלינים אבוקדו
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו צלעות קצרות מטוגנות ברוטב אנצ'ו צ' ילה קפה, Crockpot קפה אנצ'ו צ' ילה צלעות קצרות, ו צלעות קצרות מטוגנות עם אנצ'ו צ' ילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הכן צלעות: במחבת צלייה גדולה, לשלב את כל החומרים למעט צלעות. הגדר צלעות במחבת ולשפשף בכל רחבי עם תערובת achiote. חותם מחבת בחוזקה עם נייר כסף. צלי, הפיכת צלעות בכל שעה, עד בשר רך כאשר פירסינג אבל לא נופל עצמות, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
בינתיים, לעשות רוטב: בסיר בינוני, לשלב את כל החומרים למעט מרק ועשן נוזלי. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת להדביק עבה, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזליעשן נוזלי
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום.
5
מעבירים צלעות לסדין אפייה מעוטר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
יוצקים מיצי פאן לתוך כוס גדולה למדידת כוס; לרפרף ולהשליך שומן.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים מרק עוף כדי להפוך 2 1/2 כוסות, ואז לשפוך למחבת עם רוטב להדביק. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חתיכות אנצ ' ו הם רכים מאוד, 15 עד 20 דקות. בינתיים, להכין גריל בינוני (350 עד 45
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
חום עקיף, אבל לדלג על מחבת הטפטוף.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להיפטר מקל קינמון מן הרוטב ומערבבים עשן נוזלי. רוטב טהור בבלנדר, ואז מתח.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
עשן נוזליעשן נוזלי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים עוד מיץ ליים ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
יוצקים 1 כוס רוטב לתוך קערה קטנה עבור צליעה והשאר לתוך קנקן קטן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
שלב מרכיבים להתענג עם מלח לטעום בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
צלעות גריל, מכוסה, מעל חום ישיר, מפנה פעם אחת, עד השחמה ולוהטת, 4 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
14
העברת צלעות גרמיות בצד עד אזור חום עקיף מברשת בנדיבות עם כמה רוטב כוס 1. מבשלים עד הרוטב מוגדר, על 5 דקות, ואז להסתובב, מברשת שוב, ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
15
להעביר צלעות קצרות צלחות או לחתוך spareribs בין עצמות ולשים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
צלעות חילוףצלעות חילוף
16
מגישים צלעות ברוטב שמור ותבלינים אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
17
* מצא הדבק achiote, תערובת תיבול יוקטן עשה עם annatto וחומץ, במעבר לטינו מזונות. בקש מקצב לחתוך צלעות לשניים.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
הדבק Annattoהדבק Annatto
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
AnnattoAnnatto
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1
השתמש צלעות חזיר וצלעות בשר בקר. יותר מרופד בנדיבות צלעות חזיר בייבי בחזרה, spareribs בסגנון כפרי, או צלעות בקר רגיל, הם במידה ניכרת עסיסיים וטעימים יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גבצלעות בייבי גב
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
צלעות חילוףצלעות חילוף
2
צלעות בסגנון סנט לואיס. כלומר, לקצץ אותם לצורה מסודרת, מלבנית שמבשלת באופן שווה. בקש מקצב לגזום אותם, או לעשות זאת בעצמך: בצד הגרמי, לקצץ את דש הבשר מהמרכז, לשטוף עם העצמות. לאחר מכן לחתוך את המתלה לאורכו בין 4-ל 5-in.- צלעות רחבות וחצאית לעיסה (לעיל). שמור שאריות למרק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
3
הסר את הממברנה. צלעות חזיר יש קרום בצד התחתון שיכול להתכווץ ולהפוך את הבשר לבשל בצורה לא אחידה. זה קל להסיר: החלק את הקצה של מדחום בשר מתחת לקרום בקצה אחד כדי לשחרר קצה. משוך את הממברנה עם מגבת נייר (זה עשוי לרדת בחתיכות) תוך החזקת המתלה למטה עם היד השנייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר חילוףצלעות חזיר חילוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
לשלוט באמנות החום העקיף. זה מאפשר לצלעות לבשל ארוך ואיטי, ולכן הם הופכים להיות עדינים מאוד וניתנו של הרבה מהשומן שלהם. לאחר מכן חום אותם על החלק הישיר של האש.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
2
אם באמצעות גז, לשים מחבת טפטוף במקום תחת חלק אחד של באח הבישול (אזור החום העקיף), ואז להדליק רק את המבער או המבערים על שאר הגריל (אזור החום הישיר).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אם משתמשים בפחם, להצית 50 בריחים בארובה, ואז גחלים גחלים בצדדים מנוגדים של firegrate, עוזב אזור פינה באמצע. הגדר מחבת טפטוף באזור פינה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בואו גחלים לשרוף עד הטמפרטורה שצוינה במתכון. כדי לשמור על הטמפרטורה במהלך הבישול, להוסיף 5 בריחים לכל תל של גחלים על כל 30 דקות, החל כאשר צלעות ללכת על הגריל; אם האש מקבל חם מדי, פתחי סגור חלקית תחת הגריל ועל המכסה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקהדבק אכיוטההדבק אכיוטה2(חוֹרֶף)הדבק אכיוטההדבק אכיוטה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזרע anaheim צ'יילס, לחתוך לקוביות קטנותזרע anaheim צ'יילס, לחתוך לקוביות קטנות1גדולאנצ'ו צ' ילה מיובש, נבקע, נקרע לחתיכותאנצ'ו צ' ילה מיובש, נבקע, נקרע לחתיכות3אבוקדו מוצק בשלים, קצוץ גסאבוקדו מוצק בשלים, קצוץ גס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה קצוצה בצפיפותכוסברה קצוצה בצפיפות1מקל קינמון (על 2 1/2 ב. ארוך)מקל קינמון (על 2 1/2 ב. ארוך)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין מדיירה יבשיין מדיירה יבש3שיני שוםשיני שום11 קילו קישואים,קרקע חם ניו מקסיקו צ'ילה או 1/2 כפית. קאייןקרקע חם ניו מקסיקו צ'ילה או 1/2 כפית. קאיין6ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטברוטב2גרידה ומיץ לייםגרידה ומיץ ליים1nullגרידה ומיץ של או 2 תפוזים קטניםגרידה ומיץ של או 2 תפוזים קטנים0(יכול להיות או להרחיק)אודות מלח כשראודות מלח כשר1(יכול להיות או להרחיק)אודות מלח כשראודות מלח כשר2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעל מיץ לייםעל מיץ ליים2(יכול להיות או להרחיק)עשן נוזליעשן נוזלי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעל מרק עוף מופחת נתרןעל מרק עוף מופחת נתרן2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)אורגנו מיובשאורגנו מיובש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי אורגנו טריים קצוציםעלי אורגנו טריים קצוצים2(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס6ריבס, קצוץ טרי או קפואלהתענגלהתענג6ריבס, קצוץ טרי או קפואצלעותצלעות3צלעות קצרות שלמות (4 3/4 ק צלעות קצרות שלמות (4 3/4 ק " ג. סה " כ), כל חתך במחצית*, או 2 מתלים (2 1/2 קילו. כל) חזיר spareribs גזוז בסגנון סנט לואיס, קרום הוסר, לחתוך 8-9-in. מנות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.