קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

צלעות קצרות מטוגנות

צלעות קצרות מטוגנות
צלעות צלויות זה ... חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 90 גרם של שומן, וסך הכל 1289 קלוריות. אם יש לך גזר, אבקת קארי, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: צלעות מטוגנות עם סטאוט, צלעות קצרות מטוגנות עם שעורה, ו צלעות צלויות עם סויה ודבש.

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים יחד סוכר חום, פפריקה, אבקת קארי, כמון, פלפל, מלח וחרדל בקערה קטנה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לטפוח צלעות יבש ולסדר בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה או צלחת רדודה, ולאחר מכן בנדיבות מעיל את כל הצדדים של צלעות עם תערובת תבלינים. Marinate, חשוף ומקורר, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, להסעיר מים, ואז להרים כרישה ולנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים שמן בסיר על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן במהירות צלעות חומות על כל 3 צדדים בשרניים (אבל לא בצד העצם) ללא צפיפות, בקבוצות במידת הצורך, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מעבירים בשר לצלחת גדולה, ואז מוסיפים כרישה, גזר, סלרי ועלי מפרץ לסיר ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים לרכך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
מוסיפים מרק, בירה ועגבניות עם המיץ שלהם, ואז מוסיפים צלעות עם כל מיצים ותבלינים הנותרים שנצברו על הצלחת ומביאים נוזל לרתיחה, חשוף. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור, ואז מטגנים עד שהבשר רך מאוד, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
לרפרף עודף שומן מפני השטח של רוטב. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
צלעות קצרות לשפר את הטעם אם מטוגנים 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. לחמם, מכוסה, בתנור 177° עד חם, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 מרק בשר כוסות3/4 מרק בשר כוסות2קילוגרםצלעות בקר קצרות, לחתוך לחתיכות 4 אינץצלעות בקר קצרות, לחתוך לחתיכות 4 אינץ2חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר בינוני, קצוץגזר בינוני, קצוץ3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלעות סלרי, קצוץצלעות סלרי, קצוץ11 כף אורגנו מיובשאבקת קארי (רצוי Madras)אבקת קארי (רצוי Madras)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1אוראו ממולאים כפוליםחרדל יבשחרדל יבש6שרימפס וורידיםליווי: אטריות ביצה חמאה השליכו עם פטרוזיליה טרייה קצוצהליווי: אטריות ביצה חמאה השליכו עם פטרוזיליה טרייה קצוצה5ציפורן גדולה1/4 כוס שום קצוץ1/4 כוס שום קצוץ2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרישה בינונית (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד), קצוץכרישה בינונית (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד), קצוץ32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר11 כף אורגנו מיובשפפריקה (לא חמה)פפריקה (לא חמה)2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטאוט כגון מקסון או גינססטאוט כגון מקסון או גינס2מפרץ טורקי עוזב או 1 קליפורניהמפרץ טורקי עוזב או 1 קליפורניה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.