צלעות קצרות מטוגנות
צלעות צלויות זה ... חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 90 גרם של שומן, וסך הכל 1289 קלוריות. אם יש לך גזר, אבקת קארי, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: צלעות מטוגנות עם סטאוט, צלעות קצרות מטוגנות עם שעורה, ו צלעות צלויות עם סויה ודבש.
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 375 ° F.
מערבבים יחד סוכר חום, פפריקה, אבקת קארי, כמון, פלפל, מלח וחרדל בקערה קטנה עד בשילוב.
לטפוח צלעות יבש ולסדר בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה או צלחת רדודה, ולאחר מכן בנדיבות מעיל את כל הצדדים של צלעות עם תערובת תבלינים. Marinate, חשוף ומקורר, 1 שעה.
לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, להסעיר מים, ואז להרים כרישה ולנקז במסננת.
מחממים שמן בסיר על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן במהירות צלעות חומות על כל 3 צדדים בשרניים (אבל לא בצד העצם) ללא צפיפות, בקבוצות במידת הצורך, על 1 דקה לכל צד.
מעבירים בשר לצלחת גדולה, ואז מוסיפים כרישה, גזר, סלרי ועלי מפרץ לסיר ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים לרכך, כ -3 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים מרק, בירה ועגבניות עם המיץ שלהם, ואז מוסיפים צלעות עם כל מיצים ותבלינים הנותרים שנצברו על הצלחת ומביאים נוזל לרתיחה, חשוף. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור, ואז מטגנים עד שהבשר רך מאוד, 2 עד 2 1/2 שעות.
לרפרף עודף שומן מפני השטח של רוטב. השליכו את עלי המפרץ.
צלעות קצרות לשפר את הטעם אם מטוגנים 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. לחמם, מכוסה, בתנור 177° עד חם, 1 עד 1 1/2 שעות.