צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה
צלעות קצרות מטוגנות צ'ילה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. אם יש לכם צלעות בקר צלובות עבות; 5 פאונד), כוסברה טחון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. נסו צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה, צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה, ו צלעות צלויות פרי הדר וצ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט צ ' ילי במחבת יבשה גדולה overmedium חום עד נפוח מעט מואר משני הצדדים, על 2 דקות.
הסר מחבת; תן מגניב. Stem chilesand חצי לאורכו; להשליך זרעים.
Placein קערה בינונית ולהוסיף מים רותחיםכדי לכסות.
בואו צ ' יילס לעמוד עד רך, על20 דקות.
מערבבים צ ' ילי, שום, גרידת לימון ומיץ, שמן, מלח, כוסברה, כמון ina בלנדר או מעבד מזון; פורה untilmarinade הוא חלק.
לזרוק צלעות קצרות ובצל עם מרינדהבתבנית אפייה רדודה; לכסות צלחת וצלעות הלילה.
להעביר בצל, צלעות קצרות, ומרינדה לסיר כבד גדול.
להוסיף מרק. מביאים לרתיחה על תנור-העליון וסיר כריכה.
העברה לתנור ו braise ribs במשך 2 שעות.
מוסיפים תפוחי אדמה, גזר, רסק עגבניות (לשמור על בשר וירקות שקועים);לכסות ולחזור לתנור. המשך צמות עד הבשר הוא מזלג-מכרז ומפריד בקלותמהעצם והירקות רכים, 50-60 דקות יותר.
להעביר צלעות וירקות קצריםלסדין אפייה גדול rimmed. מכסים bakingsheet בנייר כסף. מסננים בישול נוזלי לסיר אלארג'. מביאים לרתיחה, reduceheat, ומבשלים, ברפרוף שומן מן surfaceoccasionally, עד הרוטב מופחת to4 כוסות, 8-10 דקות. לעשות קדימה: Shortribs, ירקות, רוטב יכול להיות made2 שעות קדימה. כיסוי רוטב.
בואו sauceand צלעות וירקות עומדים בחדרטמפרטורה.
מניחים גיליון אפייה מכוסה עם צלעות וגטבלים בתנור עד מחומם, על15 דקות. מערבבים זיתים ופטרוזיליה intosauce ולחמם מחדש, ערבוב מדי פעם, על חום בינוני.
מחלקים צלעות וירקות קצרים ביןמשחות ורוטב כפית מעל.