צלעות קצרות מטוגנות צ'ילה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. אם יש לכם צלעות בקר צלובות עבות; 5 פאונד), כוסברה טחון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. נסו צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה, צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה, ו צלעות צלויות פרי הדר וצ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
טוסט צ ' ילי במחבת יבשה גדולה overmedium חום עד נפוח מעט מואר משני הצדדים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מחבת; תן מגניב. Stem chilesand חצי לאורכו; להשליך זרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
Placein קערה בינונית ולהוסיף מים רותחיםכדי לכסות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בואו צ ' יילס לעמוד עד רך, על20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
5
ניקוז.
6
מערבבים צ ' ילי, שום, גרידת לימון ומיץ, שמן, מלח, כוסברה, כמון ina בלנדר או מעבד מזון; פורה untilmarinade הוא חלק.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
להעביר בצל, צלעות קצרות, ומרינדה לסיר כבד גדול.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
להוסיף מרק. מביאים לרתיחה על תנור-העליון וסיר כריכה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
העברה לתנור ו braise ribs במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מוסיפים תפוחי אדמה, גזר, רסק עגבניות (לשמור על בשר וירקות שקועים);לכסות ולחזור לתנור. המשך צמות עד הבשר הוא מזלג-מכרז ומפריד בקלותמהעצם והירקות רכים, 50-60 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזיר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
להעביר צלעות וירקות קצריםלסדין אפייה גדול rimmed. מכסים bakingsheet בנייר כסף. מסננים בישול נוזלי לסיר אלארג'. מביאים לרתיחה, reduceheat, ומבשלים, ברפרוף שומן מן surfaceoccasionally, עד הרוטב מופחת to4 כוסות, 8-10 דקות. לעשות קדימה: Shortribs, ירקות, רוטב יכול להיות made2 שעות קדימה. כיסוי רוטב.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
גריסי פנינה לבנים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
בואו sauceand צלעות וירקות עומדים בחדרטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(מקיט, היקורי או אלמון)
15
מניחים גיליון אפייה מכוסה עם צלעות וגטבלים בתנור עד מחומם, על15 דקות. מערבבים זיתים ופטרוזיליה intosauce ולחמם מחדש, ערבוב מדי פעם, על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
בלילת לחם תירס
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
מחלקים צלעות וירקות קצרים ביןמשחות ורוטב כפית מעל.
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Castellroig קאווה ברוט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.