צלעות קצרות נופלות מהעצם
צלעות קצרות שנפלו מהעצם דורשות כשעתיים מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 775 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -50 גרם שומן . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוזמרין, צלעות בקר קצרות, ציר בקר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 52% . מתכונים דומים: All Day Simple Slow-Cooker FALL OFF the BONE Ribs , צלעות בקר מצופות מדהים , ו- Short Ribs בקליעת קפה .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל. בתנור הולנדי גדול או בסיר מרק על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את השמן. צורבים את הצלעות מכל הצדדים עד לקבלת צבע טוב ומעט חרוך.
מוציאים את הצלעות מהתבנית לצלחת ומניחים בצד.
על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים את הבצלים לתנור ההולנדי ומבשלים במשך 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את היין האדום והחומץ ומצמצמים את הנוזלים בחצי. מערבבים פנימה את העגבניות, הציר ועשבי התיבול הטריים.
מוסיפים את הצלעות הקצרות ומכסים את הסיר. מכניסים לתנור ומבשלים עד שהבשר מתרכך, כ-90 דקות.
מוציאים מהתנור, מעבירים את הצלעות הקצרות לקערה גדולה ומגרסים את הבשר. מרכיבים את הכריכים על לחמניות בריוש עם סלאו. מסננים את השומן מנוזלי הבישול, מסננים לקערת הגשה ומשתמשים לטבילת הכריכים.
בקערה גדולה מערבבים יחד את כל החומרים. מניחים במקרר 30 דקות לפני ההגשה.