תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל crostini Alla Fiorentinan. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 270 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. אם יש לך אנשובי, חמאה, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: ים בס alla פיורנטינה, Bisteccan alla Fiorentina, ו פולפטה אלה פיורנטינה..
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר ושום; מבשלים ומערבבים במשך כ 5 דקות עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
שום
בצל
3
ללטף את העוף והכבד כבש יבש, ולהוסיף למחבת. מטגנים על אש נמוכה עד שכל הצדדים מושחמים.
מרכיבים שתצטרך
כבד כבש
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
יוצקים את היין האדום על הכבד, ולתת לו להתאדות לרגע. מערבבים את מחית העגבניות, חצי פטרוזיליה, אנשובי, ציר עוף, מלח ופלפל. כיסוי, ומבשלים במשך כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציר עוף
מחית עגבניות
אנשובי
יין אדום
פטרוזיליה
כבד
5
השתמש בבלנדר ביד כדי לרתוח את תערובת הכבד. אם אין לך אחד, להעביר למעבד מזון, ולעבד עד חלקה. לחזור למחבת, ומערבבים את החמאה, צלפים ופטרוזיליה הנותרים.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.