קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם אנאדמה

לחם אנאדמה
לחם אנאדמה עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם שמרים פעילים מנות, קמח תירס, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם אנאדמה, לחם אנאדמה, ו לחם אנאדמה.

הוראות

1
שלב 1 כוס מים, קמח תירס, מולסה ו 4 כפות חמאה בסיר. להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה ומתחיל בועה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
מולסהמולסה
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להעביר לקערה של מערבל לעמוד ולתת מגניב עד פושרת (105 מעלות F עד 110 מעלות F), ערבוב מדי פעם, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
קערהקערה
3
מפזרים את השמרים מעל 1/2 כוס מים פושרים (105 מעלות F עד 110 מעלות F) בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים לתערובת קמח התירס יחד עם 1 כוס קמח וחלב יבש; מערבבים עם כף עץ. מכסים במגבת מטבח ומניחים בצד במקום חם עד שהבצק גדל מעט בנפח והוא מבעבע, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
אבקת חלבאבקת חלב
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
כף עץכף עץ
5
מערבבים את הבצק עם חיבור הוו הבצק במהירות בינונית-נמוכה, ואז מערבבים את המלח ואת הנותרים 3 עד 4 כוסות קמח, 1/2 כוס בכל פעם, מגרד את הקערה לאחר כל תוספת, עד הבצק מגיע יחד לכדור מוצק, דביק. הגבר את המהירות לגובה בינוני; לוש את הבצק עד שהוא מתרחק מהקערה, כ 2 דקות. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש ביד עד חלקה וגמישה, הוספת קמח יותר לפי הצורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מברשת קערה גדולה עם שמן צמחי; מוסיפים את הבצק, מכסים במגבת מטבח ומניחים בצד במקום חם עד הוכפל בגודל, 1 שעה עד 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
קערהקערה
7
מברשת מחבת כיכר 9 על 5 אינץ ' עם שמן צמחי. Punch למטה את הבצק ולהסתובב על משטח נקי. צורה לתוך כיכר 4 על 8 אינץ חלקה, ולאחר מכן להעביר למחבת. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומניחים בצד במקום חם עד שהכיכר עולה מעל למחבת ב-1/2 אינץ', 30 דקות עד 1 שעה. בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
בצקבצק
אגרוףאגרוף
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
8
לחשוף את המחבת ולהעביר לתנור. להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F ואופים עד הלחם הוא זהוב ונשמע חלול כאשר טפח, 35 עד 45 דקות. (כיסוי רופף עם נייר כסף אם זה השחמה מהר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
9
מברשת עם חמאה מומסת ולתת לנוח במחבת, 10 דקות. הפוך על מתלה ולתת מגניב לפני חיתוך או הקפאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הפוך אותו קדימה
11
תנו ללחם להתקרר לחלוטין, לעטוף בניילון נצמד ולסכל, ולקפוא עד 2 שבועות. כדי לשרת, לפתוח ולהפשיר בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות. לחמם, עטוף בנייר כסף, ב 300 מעלות F עד התחמם, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
צילום: Con Poulos