צמה אנטיפסטו
צמת אנטיפסטו עשויה להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 263 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חזיר מעדנייה, לבבות ארטישוק במרינדה, זיתים יווניים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו סלט קוסקוס אנטיפסטו עם ויניגרט עגבניות בתוספת שיפודי אנטיפסטו, צמת חגיגה, ו צמת חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350*. בקערה קטנה זורקים זיתים, ארטישוק, עגבניות, 2 כפות גבינת פרמזן, 2 כפות שמן ובזיליקום עד לאיחוד.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים בזהירות בצק כיכר צרפתי; מרדדים ל -15 על 10 אינץ'. מלבן.
מעבירים ל-15 על 10 על 1 אינץ ' משומן. תבנית אפייה.
שכבת פרושוטו, גבינת פרובולון ופלפלים אדומים לאורכו למטה במרכז שליש מלבן. למעלה עם תערובת זית.
בכל צד ארוך חותכים 10 רצועות בערך 3-1 / 2 אינץ'. לתוך המרכז.
החל בקצה אחד, לקפל לסירוגין רצועות בזווית על פני מילוי, צובט מסתיים לאטום.
מברישים בשמן שנותר ומפזרים את יתרת גבינת הפרמזן.
אופים 30-35 דקות או עד חום זהוב.
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.