קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

צנון בלסמי-במרינדה עם ריקוטה טרייה

צנון בלסמי-במרינדה עם ריקוטה טרייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Balsamic-Marinated Radicchio עם ריקוטן טרי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. אם יש לכם מיץ לימון, עלי בזיליקום, רדיקיו רגיל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. נסו סטייק בלסמי-במרינדה עם רדיקיו חרוך, קרוסטיני עם ריקוטן טרי ורדיקיו צלוי, ו ספגטי עם רדיקיו וריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
2
לטאטא יחד חומץ, שום, מיץ לימון, 1/2 כוס שמן, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3
שים רדיקיו במחבת גיליון 4 צדדית ולזרוק עם הנותרים 2 כפות שמן. מטאטאים 5 עד 6 סנטימטרים מחום, מסתובבים מדי פעם, עד קמלה מעט, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים רדיקיו חם למרינדה בלסמית וזורקים בעדינות למעיל. לכסות קערה (כדי לשמור על חום) ו להשרות, לזרוק פעם או פעמיים, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר רדיקיו לצלחת הגשה, לשפוך כמה מרינדה מעל. פזר בזיליקום על רדיקיו.
מרכיבים שתצטרך
6
טפטוף ריקוטה עם שמן בקערה קטנה ומגישים עם רדיקיו.
מרכיבים שתצטרך
1
Fontaleoni Vernaccia diSan Gimignano ' 07
1
רדיקיו יכול להיות מושרה, מקורר לאחר 1 שעה, עד 8 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך