קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צנון עטוף בפנצ'טה

צנון עטוף בפנצ'טה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פנצ'טה עטוף Radicchio. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך רדיקיו, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פנה עם Radicchio, Pancetta & Pecans, כרוב ניצנים עם רדיקיו ופנצ'טה, ו רדיקיו בפנצ'טה עם אגסים ובלסמי.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את חומץ היין האדום, מים, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיף את הבצל ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
פורסים את פרוסות הפנצ ' טה ועוטפים 2 חתיכות של פנקטה סביב כל רובע רדיקיו. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
פנצ ' טהפנצ ' טה
עוטףעוטף
4
מחממים מחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני במשך 1 דקה. בעדינות למקם את רדיקיו במחבת ומבשלים, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים, עד pancetta הוא השחמה פריך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
מחבתמחבת
5
העברה לצלחת.
6
מפזרים מלח ופלפל, מכסים בנייר כסף, ולשמור במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
מסננים כל שומן מהמחבת, ומוסיפים חומץ בלסמי ושמן זית. מביאים לרתיחה ולהפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הסר מהחום.
9
מסננים את הבצל, משליכים את הנוזל, ומסדרים רבע מהבצל בערימה קטנה במרכז כל צלחת. להישען על חתיכות radicchio חם נגד הבצל כמו טיפי, וכפית על 1 כפית רוטב בלסמי על כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
בצלבצל
רוטברוטב
10
מפזרים רוזמרין ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
11
מאמר var
12
Type_27_data = {};
13
מאמר
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;