צנון עטוף בפנצ'טה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פנצ'טה עטוף Radicchio. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך רדיקיו, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פנה עם Radicchio, Pancetta & Pecans, כרוב ניצנים עם רדיקיו ופנצ'טה, ו רדיקיו בפנצ'טה עם אגסים ובלסמי.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את חומץ היין האדום, מים, סוכר ומלח.
מוסיף את הבצל ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
פורסים את פרוסות הפנצ ' טה ועוטפים 2 חתיכות של פנקטה סביב כל רובע רדיקיו. תניח בצד.
מחממים מחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני במשך 1 דקה. בעדינות למקם את רדיקיו במחבת ומבשלים, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים, עד pancetta הוא השחמה פריך, 6 עד 8 דקות.
מפזרים מלח ופלפל, מכסים בנייר כסף, ולשמור במקום חם.
מסננים כל שומן מהמחבת, ומוסיפים חומץ בלסמי ושמן זית. מביאים לרתיחה ולהפחית בחצי.
מסננים את הבצל, משליכים את הנוזל, ומסדרים רבע מהבצל בערימה קטנה במרכז כל צלחת. להישען על חתיכות radicchio חם נגד הבצל כמו טיפי, וכפית על 1 כפית רוטב בלסמי על כל חתיכה.
מפזרים רוזמרין ומגישים מיד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;