צנון קלוי עם ויניגרט אנשובי, לימון משומר ופירורי לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צנון קלוי עם ויניגרט אנשובי, לימון משומר, ופירורי לחם. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך לימון, פלפל, מלח ים גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. נסו אנשובי ספרדי, שומר וסלט לימון משומר, ויניגרט לימון משומר, ו אספרגוס עם ויניגרט לימון מאייר, לימון משומר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פרוסות לימון, מיץ לימון ומלח ים גס במחבת קטנה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד כמעט מכרז, על 10 דקות. לחשוף וקריר.
מסננים פרוסות לימון. באמצעות סכין חדה, לחתוך פרוסות לשניים, ולאחר מכן לחתוך עיסת מקלף; להשליך עיסת. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה.
מערבבים גבינה, מיץ לימון, שום, אנשובי טחון, וקמצוץ סוכר בקערה בינונית.
לטאטא בשמן זית ו 1 1/2 כפיות שמן מפח אנשובי. ויניגרט העונה לטעום עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר rewhisk לפני השימוש.
מחממים תנור ל 177°. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר.
מערבבים 1 כף שמן זית ושום בקערה בינונית.
מוסיפים קוביות לחם, אורגנו ופלפל אדום מרוסק; מפזרים מלח ופלפל.
מעבירים קוביות לחם לתבנית אפייה מוכנה.
אופים קוביות לחם עד חום זהוב, משליך מדי פעם, כ -20 דקות. מגניב.
העברה למשטח עבודה. כיסוי עם מגבות נייר. באמצעות פטיש או מערוך, לרסק קוביות לחם לתוך פירורי לחם.
מטאטא Preheat. קו אותו גיליון אפייה עם גיליון טרי של נייר.
מניחים פלחי רדיקיו בקערה גדולה.
טפטוף שנותר 3 כפות שמן מעל; מפזרים מלח ופלפל ולזרוק למעיל. סדר טריזים על גיליון מוכן. צלייה עד תחילת חום, על 3 דקות. באמצעות מלקחיים, להפוך רדיקיו מעל, fanning משאיר החוצה מעט. Broil עד radicchio הוא רך ומתחיל חום עם כמה קצוות מתחילים char, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה, כ 2 דקות יותר.
החזר את רדיקיו לאותה קערה גדולה.
טפטוף מספיק רוטב מעל מעיל; לזרוק. סדר טריזים על צלחות.
מפזרים פירורי לחם מעל. למעלה עם שבבי גבינה, לארגן כמה רצועות קליפת לימון משומר מעל, ומגישים.