צציקי
יכול להיות שצציקי היא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 2 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. אם יש לך שאלוט, מלפפון, חומץ מזוקק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו מתכונים דומים.
הוראות
רבע מלפפון לאורכו לקצץ את טריז משולש של זרעים.
חותכים את המלפפון לתוך קטן מאוד, אפילו קוביות.
במעבד מזון, לשלב את השום, חומץ, שאלוט, ושמיר. דופק עד קצוץ דק אבל לא טהור.
מוסיפים את התערובת למלפפונים; מוסיפים את היוגורט. מקפלים יחד עם מרית גומי, הוספת שמן זית ומיץ לימון. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל כשרים, ומתחילים ב-1 כף מלח. טעם לתיבול. אתה יכול לאחסן Tzatsiki בצנצנת מכוסה, נקי במקרר עד 1 שבוע.
* הטריז: למרוח קצת Tzatsiki על משולש פיתה. למעלה עם קמצוץ קטן של אורגנו יווני יבש, כמה חתיכות של עגבניות חתוכות לקוביות או ענבים חצויים או עגבניות שרי, וכמה גפרורים סלמי.
Reprinted עם רשות איך לצלות כבש: בישול קלאסי יווני חדש על ידי מייקל פסילאקיס, © אוקטובר 2009 ליטל בראון