צרוב-צלי האדוק או בקלה עם AÃoli חזרת & לימון-פצפוצי לחם
צלי צהבהב או בקלה עם Horseradish AÃoli & Lemon-Zest פירורי לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 581 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ finecooking.com יש 78 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, גרידת לימון, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. מתכונים דומים: אספרגוס עם פירורי לחם וגרידת לימון, כרוב ניצנים עם פירורי לחם קלויים, פרמזן וגרידת לימון, ו כרובית קלויה עם פסטאן וגרידת לימון.
הוראות
הפוך את פירורי לחם לימון-גרידה: במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, ערבוב, עד הזהב ופריך, על 2 דקות.
להעביר לקערה קטנה ולתת מגניב. מערבבים את גרידת הלימון ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
הפוך את aoli חזרת: בקערה קטנה, לערבב את החומרים aoli, הוספת מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים ומקררים.
מחממים את השמן במחבת כבדה של 12 אינץ ' שאינה חסינת קנה מידה מעל חום בינוני-גבוה. לטף את הדג יבש עם מגבת נייר ועונה משני הצדדים עם 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. כאשר השמן מנצנץ חם, לסדר את הפילה באופן שווה במחבת, עור בצד למעלה. לצרוב במשך כ 2 דקות, מבלי לזוז; ואז להשתמש מרית מתכת מחורץ כדי להרים חתיכת דגים ולבדוק את הצבע. כאשר הפילה משחימים יפה, להפוך אותם ולהסיר את המחבת מהחום.
מורחים את הצד הצרוב של כל פילה עם חלק aoli ולאחר מכן שכבה של פירורי לחם. (ייתכן או לא צריך את כל aoli ופירורים.)
שים את המחבת בתנור וצלה עד הדג מבושל דרך, 5 עד 6 דקות.
בעוד הדג צלוי, לשים את עלי הפטרוזיליה בקערה קטנה; לחתוך את הלימון לשניים לסחוט קצת מיץ ממחצית על הפטרוזיליה, לפי הטעם.
טפטף את הפטרוזיליה עם מספיק שמן זית כתית במיוחד כדי לייפות קלות את העלים, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים. לפטרוזיליה צריך להיות טעם בהיר ולמוני.
חותכים את חצי הלימון הנותרים לארבעה טריזים.
כאשר הדג מבושל, להסיר את המחבת מהתנור ולהעביר את הפילה לצלחות. למעלה כל אחד עם כמה סלט פטרוזיליה ומקשטים עם טריז לימון.
מגישים עם סלט ofArugula עם לבבות של דקל, אשכוליות, זיתים שמן נרפא. הצעות משקה לנסות יבש, פרות ros כמו 2006 Chteau La Rouvire Bandol Ros ($22).
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.