צרוב-צלי האדוק או בקלה עם AÃoli חזרת & לימון-פצפוצי לחם
צלי צהבהב או בקלה עם Horseradish AÃoli & Lemon-Zest פירורי לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 581 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ finecooking.com יש 78 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, גרידת לימון, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. מתכונים דומים: אספרגוס עם פירורי לחם וגרידת לימון, כרוב ניצנים עם פירורי לחם קלויים, פרמזן וגרידת לימון, ו כרובית קלויה עם פסטאן וגרידת לימון.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הפוך את פירורי לחם לימון-גרידה: במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, ערבוב, עד הזהב ופריך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
4
להעביר לקערה קטנה ולתת מגניב. מערבבים את גרידת הלימון ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הפוך את aoli חזרת: בקערה קטנה, לערבב את החומרים aoli, הוספת מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים את השמן במחבת כבדה של 12 אינץ ' שאינה חסינת קנה מידה מעל חום בינוני-גבוה. לטף את הדג יבש עם מגבת נייר ועונה משני הצדדים עם 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. כאשר השמן מנצנץ חם, לסדר את הפילה באופן שווה במחבת, עור בצד למעלה. לצרוב במשך כ 2 דקות, מבלי לזוז; ואז להשתמש מרית מתכת מחורץ כדי להרים חתיכת דגים ולבדוק את הצבע. כאשר הפילה משחימים יפה, להפוך אותם ולהסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מורחים את הצד הצרוב של כל פילה עם חלק aoli ולאחר מכן שכבה של פירורי לחם. (ייתכן או לא צריך את כל aoli ופירורים.)
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לחם אגוזי מלך וצימוקים
3
שים את המחבת בתנור וצלה עד הדג מבושל דרך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בעוד הדג צלוי, לשים את עלי הפטרוזיליה בקערה קטנה; לחתוך את הלימון לשניים לסחוט קצת מיץ ממחצית על הפטרוזיליה, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
טפטף את הפטרוזיליה עם מספיק שמן זית כתית במיוחד כדי לייפות קלות את העלים, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים. לפטרוזיליה צריך להיות טעם בהיר ולמוני.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר
6
חותכים את חצי הלימון הנותרים לארבעה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
כאשר הדג מבושל, להסיר את המחבת מהתנור ולהעביר את הפילה לצלחות. למעלה כל אחד עם כמה סלט פטרוזיליה ומקשטים עם טריז לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
1/4 כוס שומן חזיר
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הגשת הצעות
9
מגישים עם סלט ofArugula עם לבבות של דקל, אשכוליות, זיתים שמן נרפא. הצעות משקה לנסות יבש, פרות ros כמו 2006 Chteau La Rouvire Bandol Ros ($22).
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.