קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

צרוב-צלי האדוק או בקלה עם AÃoli חזרת & לימון-פצפוצי לחם

צרוב-צלי האדוק או בקלה עם AÃoli חזרת & לימון-פצפוצי לחם
צלי צהבהב או בקלה עם Horseradish AÃoli & Lemon-Zest פירורי לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 581 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ finecooking.com יש 78 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, גרידת לימון, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. מתכונים דומים: אספרגוס עם פירורי לחם וגרידת לימון, כרוב ניצנים עם פירורי לחם קלויים, פרמזן וגרידת לימון, ו כרובית קלויה עם פסטאן וגרידת לימון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הפוך את פירורי לחם לימון-גרידה: במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, ערבוב, עד הזהב ופריך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4
להעביר לקערה קטנה ולתת מגניב. מערבבים את גרידת הלימון ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הפוך את aoli חזרת: בקערה קטנה, לערבב את החומרים aoli, הוספת מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים את השמן במחבת כבדה של 12 אינץ ' שאינה חסינת קנה מידה מעל חום בינוני-גבוה. לטף את הדג יבש עם מגבת נייר ועונה משני הצדדים עם 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. כאשר השמן מנצנץ חם, לסדר את הפילה באופן שווה במחבת, עור בצד למעלה. לצרוב במשך כ 2 דקות, מבלי לזוז; ואז להשתמש מרית מתכת מחורץ כדי להרים חתיכת דגים ולבדוק את הצבע. כאשר הפילה משחימים יפה, להפוך אותם ולהסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מורחים את הצד הצרוב של כל פילה עם חלק aoli ולאחר מכן שכבה של פירורי לחם. (ייתכן או לא צריך את כל aoli ופירורים.)
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
שים את המחבת בתנור וצלה עד הדג מבושל דרך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בעוד הדג צלוי, לשים את עלי הפטרוזיליה בקערה קטנה; לחתוך את הלימון לשניים לסחוט קצת מיץ ממחצית על הפטרוזיליה, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
טפטף את הפטרוזיליה עם מספיק שמן זית כתית במיוחד כדי לייפות קלות את העלים, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים. לפטרוזיליה צריך להיות טעם בהיר ולמוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6
חותכים את חצי הלימון הנותרים לארבעה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
כאשר הדג מבושל, להסיר את המחבת מהתנור ולהעביר את הפילה לצלחות. למעלה כל אחד עם כמה סלט פטרוזיליה ומקשטים עם טריז לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הגשת הצעות
9
מגישים עם סלט ofArugula עם לבבות של דקל, אשכוליות, זיתים שמן נרפא. הצעות משקה לנסות יבש, פרות ros כמו 2006 Chteau La Rouvire Bandol Ros ($22).
מרכיבים שתצטרך
לבבות דקללבבות דקל
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כפות חרדל יבש,3 כפות חרדל יבש,
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1
קלוריות
1
510, שומן
2
37, קלוריות שומן
1
330, שומן רווי
2
5, חלבון
3
34, שומן חד רווי
4
16, פחמימות
5
620, כולסטרול
6
105, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
10, שומן רב בלתי רווי
2
3, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.