קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

צרוב-צלי האדוק או בקלה עם AÃoli חזרת & לימון-פצפוצי לחם

צרוב-צלי האדוק או בקלה עם AÃoli חזרת & לימון-פצפוצי לחם
צלי צהבהב או בקלה עם Horseradish AÃoli & Lemon-Zest פירורי לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 581 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ finecooking.com יש 78 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, גרידת לימון, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. מתכונים דומים: אספרגוס עם פירורי לחם וגרידת לימון, כרוב ניצנים עם פירורי לחם קלויים, פרמזן וגרידת לימון, ו כרובית קלויה עם פסטאן וגרידת לימון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הפוך את פירורי לחם לימון-גרידה: במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, ערבוב, עד הזהב ופריך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4
להעביר לקערה קטנה ולתת מגניב. מערבבים את גרידת הלימון ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
הפוך את aoli חזרת: בקערה קטנה, לערבב את החומרים aoli, הוספת מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מחממים את השמן במחבת כבדה של 12 אינץ ' שאינה חסינת קנה מידה מעל חום בינוני-גבוה. לטף את הדג יבש עם מגבת נייר ועונה משני הצדדים עם 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. כאשר השמן מנצנץ חם, לסדר את הפילה באופן שווה במחבת, עור בצד למעלה. לצרוב במשך כ 2 דקות, מבלי לזוז; ואז להשתמש מרית מתכת מחורץ כדי להרים חתיכת דגים ולבדוק את הצבע. כאשר הפילה משחימים יפה, להפוך אותם ולהסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מורחים את הצד הצרוב של כל פילה עם חלק aoli ולאחר מכן שכבה של פירורי לחם. (ייתכן או לא צריך את כל aoli ופירורים.)
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3
שים את המחבת בתנור וצלה עד הדג מבושל דרך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בעוד הדג צלוי, לשים את עלי הפטרוזיליה בקערה קטנה; לחתוך את הלימון לשניים לסחוט קצת מיץ ממחצית על הפטרוזיליה, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
טפטף את הפטרוזיליה עם מספיק שמן זית כתית במיוחד כדי לייפות קלות את העלים, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים. לפטרוזיליה צריך להיות טעם בהיר ולמוני.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6
חותכים את חצי הלימון הנותרים לארבעה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
כאשר הדג מבושל, להסיר את המחבת מהתנור ולהעביר את הפילה לצלחות. למעלה כל אחד עם כמה סלט פטרוזיליה ומקשטים עם טריז לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הגשת הצעות
9
מגישים עם סלט ofArugula עם לבבות של דקל, אשכוליות, זיתים שמן נרפא. הצעות משקה לנסות יבש, פרות ros כמו 2006 Chteau La Rouvire Bandol Ros ($22).
מרכיבים שתצטרך
לבבות דקללבבות דקל
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
קלוריות
1
510, שומן
2
37, קלוריות שומן
1
330, שומן רווי
2
5, חלבון
3
34, שומן חד רווי
4
16, פחמימות
5
620, כולסטרול
6
105, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
10, שומן רב בלתי רווי
2
3, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.