צרורות עוף ואגס
צרורות עוף ואגס עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 43 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 769 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ סיידר, אגסים, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. נסו אגס פרושוטו חבילות, צרורות עוף, ו צרורות עוף לשניים עבור מתכונים דומים.
הוראות
משטחים את חזה העוף באופן שווה; מפזרים מלח ופלפל. על משטח מקומח קלות, מגלגלים דף מאפה ל -14 אינץ'. מרובע.
מניחים חזה עוף במרכז כל ריבוע; מעל כל אחד פרוסות גבינה ואגס.
מברישים קלות את קצוות המאפה בביצה. הביאו פינות מאפה מנוגדות מעל כל צרור; צובטים תפרים לאיטום.
מניחים את התפר כלפי מטה על תבנית משומנת; מברישים בביצה שנותרה.
אופים בחום של 400 ניתנים לניתוק למשך 20-25 דקות או עד לקבלת צבע חום זהוב ומדחום בשר קורא 170 ניתנים לניתוק.
בקערה קטנה חסינת מיקרוגל, שלבו שימורים וחומץ. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 20-25 שניות או עד להמסה.