צרפתית בהבזק: Coeur אהבה מתוק a La Creme עם רוטב תות
צרפתית כהרף עין: Coeur אהבה מתוק a La Creme עם רוטב תות נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 64 גרם של שומן, וסך הכל 802 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 41 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום האם. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו יום האהבה Coeur à La Crème עם פטל, קינוח לשניים: יום האהבה Coeur à la Crème, ו Coeur A La Creme עם רוטב משמש (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את Coeur à la carème עובש על ידי רירית אותו עם 2 מגבות נייר. השתמש במברשת מאפה כדי לצחצח קלות את פיסת נייר מגבת שנוגעת בתחתית התבנית עם מים. זה יאפשר לך לקנן את הנייר לצורת הלב בקלות רבה יותר.
במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות את גבינת שמנת עד אור ורך - רק על 1 דקה.
מוסיפים את הקרם, ומכים עד לפני שהתערובת נראית כמו קצפת.
מוסיפים את הסוכר, זרעי וניל וגרידת לימון, ואת השוט עד התערובת דומה קצפת.
צנחו את תערובת גבינת השמנת לתוך עובש בצורת לב מצופה מגבת נייר. מקפלים את מגבת נייר עודף מעל, ולהגדיר את התבנית בתוך קערה רדודה כדי לתפוס את הנוזל כי יהיה לנקז החוצה. צ ' יל במקרר הלילה.
כדי להפוך את הרוטב, לשים את התותים, מים, מיץ לימון, וסוכר במחבת רוטב על חום גבוה, ומבשלים במשך 10 דקות, עד שהסוכר מומס והתותים רכים.
השתמש בבלנדר טבילה, או בלנדר רגיל, כדי לרוטב. מסננים אותו דרך מסננת, ולכסות. תירגע עד שיתקרר.
הפוך את הלב הקרמי בקערה גדולה ורדודה.
יוצקים קצת רוטב תות בכל רחבי בחוץ, כך הלב צף בבריכה של רוטב אדום.