קאלדו גאלגו
Caldo Gallego עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 379 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו לפת, תפוחי אדמה, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: Caldo Gallego, ארוחת ערב: Caldo Gallego, ו Caldo Gallego (מרק שעועית לבנה).
הוראות
מבשלים את pancetta בסיר כבד גדול על חום בינוני עד רוב השומן הוא שניתנו, 8 עד 10 דקות.
מסננים את השעועית, מוסיפים אותם לסיר, יחד עם מספיק מים כדי לכסות אותם ב 2 אינץ', ומביאים לרתיחה. לרפרף את הקצף, ואז להנמיך את החום ומבשלים בעדינות, מכוסה חלקית, במשך 45 דקות עד 1 שעה, או עד השעועית מתחילים לרכך.
מוסיפים את הבצל, תפוחי האדמה, הלפת ומבשלים 20 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
מוסיפים את הצ ' וריסו והירוקים ומבשלים 10 דקות, או עד שהירוקים רכים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;