קאפקייקס שוקולד עם מילוי גנאש חדור שוקולד, תפוז וציפורן וקרם חמאה תה מתובל סיני
המתכון קאפקייקס שוקולד עם שוקולד, תפוז וציפורן חדורים מילוי גנאש וקרם חמאה תה מתובל סיני יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 50 דקות. לקינוח הזה יש 799 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני זה משרת 24 . ו 4 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, תלתלי שוקולד, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו קאפקייקס גנאש שוקולד טבעוני עם קרמל מלוח וקרם חמאה שוקולד מריר, קאפקייקס שוקולד עם מילוי מרשמלו תבליני דלעת וקרם חמאה שוקולד, ו קאפקייקס שוקולד במילוי מסקרפונה שוקולד וקרם חמאה זינפנדל (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מעבד מזון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות פ.מרפדים תבנית קאפקייקס עם 24 ספינות קאפקייקס בגודל רגיל.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מערבבים במיקסר את הסוכר המגורר, הקמח, חלב החמאה, 8 אונקיות נוזלים מים, שמן, אבקת קקאו, תמצית וניל, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח וביצים ומקציפים במהירות 1 עד להטמעת כל המרכיבים. מגרדים את דפנות הקערה בעזרת מרית ומערבבים במהירות 2 עד שהבלילה נטולת גושים.
ממלאים את ספינות הקאפקייקס חצי מלאות בבלילת השוקולד ואופים 25 דקות, מסתובבים באמצע זמן האפייה. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים את מילוי הגנאש החדור שוקולד, תפוז וציפורן לשקית צנרת וסוחטים כמות קטנה מהמלית למרכזי הקאפקייקס המקוררים. גם צינור מעגל קטן של גנאש זה סביב הקצה העליון של עוגה (כך שתוכל לראות את המילוי גם לאחר שהוא קפוא). צינור בנדיבות את קרם החמאה התה המתובל הסיני מעל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחתוך לקוביות
3 מקלות בייגלה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
תה
2
מקשטים עם תלתלי שוקולד וגבישי סוכר כתומים.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד
3 מקלות בייגלה
מיץ לימון, אופציונלי
3
בסיר גדול מקציפים יחד את הסוכר המגורר, אבקת הקקאו, עמילן התירס והמלח הדק. לאחר ערבוב יחד, להוסיף 10 אונקיות מים להקציף עד שהתערובת חלקה. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. המשך טאטא עבור 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
נייר אורז
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מלח משובח
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
4
מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את השוקולד המריר, החמאה, ליקר התפוזים, שמן התפוזים, ציפורן הטחונה ושמן התפוז. אפשר לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
ליקר תפוזים
ציפורן קרקע
אריזת מתנה סגולה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר מגורען עם מספיק מים כדי להפוך את התערובת דומה חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
מניחים סיר זה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים עד 235 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
בזמן שהסוכר מתבשל, התחל להקציף את החלבונים במיקסר מעמד עם חיבור הקצף לנפח מלא.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
לאחר שטמפרטורת הסוכר מגיעה ל 235 מעלות פרנהייט (שלב כדור רך), שפכו את הסוכר לחלבונים. ממשיכים להקציף עד שהתערובת מתקררת מעט מעל טמפרטורת הגוף, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
9
לאט לאט להוסיף 1 קילו חמאה (כ 4 גרם חתיכות בכל פעם). לאחר כל תוספת, אפשר לחמאה להתערבב כמעט לחלוטין לפני שמוסיפים עוד. התערובת צריכה להיפרד ולחזור יחד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
10
בסיר קטן מחממים 8 גרם מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מסירים מהאש ומוסיפים את התה הרופף (לא את התה הטחון). תלול במשך 10 דקות. לאחר 10 דקות מסננים לקערה נפרדת.