קאפקייקס שוקולד עם מילוי גנאש חדור שוקולד, תפוז וציפורן וקרם חמאה תה מתובל סיני
המתכון קאפקייקס שוקולד עם שוקולד, תפוז וציפורן חדורים מילוי גנאש וקרם חמאה תה מתובל סיני יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 50 דקות. לקינוח הזה יש 799 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני זה משרת 24 . ו 4 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, תלתלי שוקולד, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו קאפקייקס גנאש שוקולד טבעוני עם קרמל מלוח וקרם חמאה שוקולד מריר, קאפקייקס שוקולד עם מילוי מרשמלו תבליני דלעת וקרם חמאה שוקולד, ו קאפקייקס שוקולד במילוי מסקרפונה שוקולד וקרם חמאה זינפנדל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות פ.מרפדים תבנית קאפקייקס עם 24 ספינות קאפקייקס בגודל רגיל.
מערבבים במיקסר את הסוכר המגורר, הקמח, חלב החמאה, 8 אונקיות נוזלים מים, שמן, אבקת קקאו, תמצית וניל, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח וביצים ומקציפים במהירות 1 עד להטמעת כל המרכיבים. מגרדים את דפנות הקערה בעזרת מרית ומערבבים במהירות 2 עד שהבלילה נטולת גושים.
ממלאים את ספינות הקאפקייקס חצי מלאות בבלילת השוקולד ואופים 25 דקות, מסתובבים באמצע זמן האפייה. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
מניחים את מילוי הגנאש החדור שוקולד, תפוז וציפורן לשקית צנרת וסוחטים כמות קטנה מהמלית למרכזי הקאפקייקס המקוררים. גם צינור מעגל קטן של גנאש זה סביב הקצה העליון של עוגה (כך שתוכל לראות את המילוי גם לאחר שהוא קפוא). צינור בנדיבות את קרם החמאה התה המתובל הסיני מעל.
מקשטים עם תלתלי שוקולד וגבישי סוכר כתומים.
בסיר גדול מקציפים יחד את הסוכר המגורר, אבקת הקקאו, עמילן התירס והמלח הדק. לאחר ערבוב יחד, להוסיף 10 אונקיות מים להקציף עד שהתערובת חלקה. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. המשך טאטא עבור 1 דקה.
מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את השוקולד המריר, החמאה, ליקר התפוזים, שמן התפוזים, ציפורן הטחונה ושמן התפוז. אפשר לתערובת להתקרר.
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר מגורען עם מספיק מים כדי להפוך את התערובת דומה חול רטוב.
מניחים סיר זה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים עד 235 מעלות צלזיוס.
בזמן שהסוכר מתבשל, התחל להקציף את החלבונים במיקסר מעמד עם חיבור הקצף לנפח מלא.
לאחר שטמפרטורת הסוכר מגיעה ל 235 מעלות פרנהייט (שלב כדור רך), שפכו את הסוכר לחלבונים. ממשיכים להקציף עד שהתערובת מתקררת מעט מעל טמפרטורת הגוף, כ -4 דקות.
לאט לאט להוסיף 1 קילו חמאה (כ 4 גרם חתיכות בכל פעם). לאחר כל תוספת, אפשר לחמאה להתערבב כמעט לחלוטין לפני שמוסיפים עוד. התערובת צריכה להיפרד ולחזור יחד.
בסיר קטן מחממים 8 גרם מים לרתיחה.
מסירים מהאש ומוסיפים את התה הרופף (לא את התה הטחון). תלול במשך 10 דקות. לאחר 10 דקות מסננים לקערה נפרדת.
לאחר שתערובת החמאה חזרה יחד, הסר את מצרף המטרפה והחלף במשוט.
מוסיפים את החמאה הנותרת 1 פאונד, סוכר ממתקים, תה ספוג תה הקרקע. משוט את התערובת הזו עד שהיא בהירה ואוורירית, כ -5 דקות.