קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

קאפקייקס שוקולד עם מילוי גנאש חדור שוקולד, תפוז וציפורן וקרם חמאה תה מתובל סיני

קאפקייקס שוקולד עם מילוי גנאש חדור שוקולד, תפוז וציפורן וקרם חמאה תה מתובל סיני
המתכון קאפקייקס שוקולד עם שוקולד, תפוז וציפורן חדורים מילוי גנאש וקרם חמאה תה מתובל סיני יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 50 דקות. לקינוח הזה יש 799 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני זה משרת 24 . ו 4 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, תלתלי שוקולד, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו קאפקייקס גנאש שוקולד טבעוני עם קרמל מלוח וקרם חמאה שוקולד מריר, קאפקייקס שוקולד עם מילוי מרשמלו תבליני דלעת וקרם חמאה שוקולד, ו קאפקייקס שוקולד במילוי מסקרפונה שוקולד וקרם חמאה זינפנדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מעבד מזון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות פ.מרפדים תבנית קאפקייקס עם 24 ספינות קאפקייקס בגודל רגיל.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
בישול פולנטהבישול פולנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מערבבים במיקסר את הסוכר המגורר, הקמח, חלב החמאה, 8 אונקיות נוזלים מים, שמן, אבקת קקאו, תמצית וניל, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח וביצים ומקציפים במהירות 1 עד להטמעת כל המרכיבים. מגרדים את דפנות הקערה בעזרת מרית ומערבבים במהירות 2 עד שהבלילה נטולת גושים.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
ממלאים את ספינות הקאפקייקס חצי מלאות בבלילת השוקולד ואופים 25 דקות, מסתובבים באמצע זמן האפייה. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים את מילוי הגנאש החדור שוקולד, תפוז וציפורן לשקית צנרת וסוחטים כמות קטנה מהמלית למרכזי הקאפקייקס המקוררים. גם צינור מעגל קטן של גנאש זה סביב הקצה העליון של עוגה (כך שתוכל לראות את המילוי גם לאחר שהוא קפוא). צינור בנדיבות את קרם החמאה התה המתובל הסיני מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
תהתה
2
מקשטים עם תלתלי שוקולד וגבישי סוכר כתומים.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
בסיר גדול מקציפים יחד את הסוכר המגורר, אבקת הקקאו, עמילן התירס והמלח הדק. לאחר ערבוב יחד, להוסיף 10 אונקיות מים להקציף עד שהתערובת חלקה. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. המשך טאטא עבור 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נייר אורזנייר אורז
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
מלח משובחמלח משובח
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את השוקולד המריר, החמאה, ליקר התפוזים, שמן התפוזים, ציפורן הטחונה ושמן התפוז. אפשר לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
ציפורן קרקעציפורן קרקע
אריזת מתנה סגולהאריזת מתנה סגולה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר מגורען עם מספיק מים כדי להפוך את התערובת דומה חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מניחים סיר זה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים עד 235 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
בזמן שהסוכר מתבשל, התחל להקציף את החלבונים במיקסר מעמד עם חיבור הקצף לנפח מלא.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
לאחר שטמפרטורת הסוכר מגיעה ל 235 מעלות פרנהייט (שלב כדור רך), שפכו את הסוכר לחלבונים. ממשיכים להקציף עד שהתערובת מתקררת מעט מעל טמפרטורת הגוף, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
לאט לאט להוסיף 1 קילו חמאה (כ 4 גרם חתיכות בכל פעם). לאחר כל תוספת, אפשר לחמאה להתערבב כמעט לחלוטין לפני שמוסיפים עוד. התערובת צריכה להיפרד ולחזור יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
10
בסיר קטן מחממים 8 גרם מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
מסירים מהאש ומוסיפים את התה הרופף (לא את התה הטחון). תלול במשך 10 דקות. לאחר 10 דקות מסננים לקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
לאחר שתערובת החמאה חזרה יחד, הסר את מצרף המטרפה והחלף במשוט.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
מוסיפים את החמאה הנותרת 1 פאונד, סוכר ממתקים, תה ספוג תה הקרקע. משוט את התערובת הזו עד שהיא בהירה ואוורירית, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
תהתה

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה2חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1אונקיות נוזל1/2 נוזל אונקיה מדגסקר בורבון תמצית וניל1/2 נוזל אונקיה מדגסקר בורבון תמצית וניל11 כף אורגנו מיובשתמצית וניל בורבון מדגסקרתמצית וניל בורבון מדגסקר8אונקיות נוזלנוזל אונקיות חמאהנוזל אונקיות חמאה4אונקיות נוזלנוזל אונקיות שמן קנולהנוזל אונקיות שמן קנולה24שרימפס וורידיםתלתלי שוקולד, לקישוטתלתלי שוקולד, לקישוט99חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אבקת קקאו, כגון ולרונהאבקת קקאו, כגון ולרונה113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אבקת קקאו, כגון ולרונהאבקת קקאו, כגון ולרונה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר ממתקיםסוכר ממתקים57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אפונה קפואהאפונה קפואה170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר, כמו ולרונהשוקולד מריר, כמו ולרונה113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים11 כף אורגנו מיובשציפורן טחוןציפורן טחון11 כף אורגנו מיובשתה כתום מנדרינה סיני רופף, טחון במעבד מזון ומנופה להסרת חתיכות גדולות יותרתה כתום מנדרינה סיני רופף, טחון במעבד מזון ומנופה להסרת חתיכות גדולות יותר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרופף סיני מנדרינה כתום תהרופף סיני מנדרינה כתום תה2אונקיות נוזלנוזל אונקיות ליקר כתום, כגון גרנד מרנייהנוזל אונקיות ליקר כתום, כגון גרנד מרנייה1חתיכות טופי הית' ברשמן כתוםשמן כתום1חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח1אוראו ממולאים כפוליםמלח משובחמלח משובח24שרימפס וורידיםגבישי סוכר כתומים, לקישוטגבישי סוכר כתומים, לקישוט907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח