קאפקייקס שחור ולבן
אם יש לכם מלח מקף, עוגיות כריך שוקולד מלא קרם, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 16%. נסו קאפקייקס שחור ולבן, קאפקייקס שחור ולבן, ו קאפקייקס שחור ולבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה).
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 12 כוסות מאפין בגודל רגיל. הפוך תערובת cupcake לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים. מלא כל כוס מאפין כשליש מלא עם הבלילה.
לסחוט מילוי נרתיק 20 פעמים; לחתוך את הפינה של הנרתיק בקו לחתוך. בקערה בינונית, לסחוט מילוי. מערבבים עוגיות מרוסקות. מחלקים מילוי שווה בין כוסות מאפין, לוודא מילוי לא לגעת בצדדים. כפית נותרת הבלילה באופן שווה על מילוי, לוודא מילוי מכוסה לחלוטין.
אופים 24 עד 29 דקות. מגניב 20 דקות; להסיר קאפקייקס מחבת מתלה קירור. מגניב.
מערבבים אבקת סוכר ומלח. בהדרגה להוסיף קצפת וניל, ערבוב עד חלקה.
מעבירים חצי ציפוי לקערה קטנה למיקרוגל, מערבבים בשוקולד צ ' יפס. מיקרוגל על 30 עד 60 שניות או עד שבבי ניתן לערבב חלקה. מגניב 5 דקות. חצי כפור של כל קאפקייק עם ציפוי שוקולד. פרוסט החצי השני עם ציפוי לבן.
מקשטים קצה של עוגות עם סוכר וזורה.