תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל קארי פירות ים מעורבים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 136 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך שום, מלח, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . 43 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם כפית ציון של 93% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סלט פירות ים מעורב, סביצ'ה פירות ים מעורבים, ו סביצ'ה פירות ים מעורבים.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מבשלים את הג ' ינג ' ר, שום, ובצל עד הבצל מתרכך, על 2 עד 3 דקות. מערבבים את הדבק קארי, מיץ ליים, סוכר חום, וחלב קוקוס; מבשלים במשך 5 דקות. מערבבים את השרימפס, צדפות, אספרגוס, כוסברה, ומלח; לבשל עד פירות הים הוא אטום, 4 עד 5 דקות.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Indaba Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.