קבב בקר
קבב בקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 89 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 911 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא סטייק עגול, יוגורט, שמן קנולה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 13 דקות. מתכונים דומים: קבב בקר, קבב בקר, ו קבב בקר עם קוסקוס.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 8 שיפודי במבוק, ספוג במים במשך כ 20 דקות
בקערה גדולה להקציף יחד שמן קנולה, שום, יוגורט, כמון, מלח, פלפל ורוטב חריף. שמור חצי המרינדה, בקערה מכוסה, ומקרר.
מוסיפים קוביות בשר למרינדה שנותרה, מכסים ומקררים בין 30 דקות ללילה.
מחבת גריל Preheat או גריל חיצוני לחום גבוה בינוני. הקפד לשמן את משטח הגריל לפני צליית הקבב.
חוט קוביות בקר וחתיכות בצל על שיפודים, לסירוגין 3 חתיכות של בשר ובצל לכל שיפוד. שים בצד קוביות בשר נוספות לשימוש נוסף.
מניחים שיפודים על מחבת הגריל ומבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד עבור בינוני נדיר.
מניחים קבב על מגש הגשה יחד עם קוסקוס חריף.
טפטוף עם חלק המרינדה שמורות לשרת.
שמן חום בסיר בינוני מעל חום בינוני-נמוך.
שום מטגן עם פתיתי פלפל אדום במשך 2 דקות להיזהר לא לשרוף שום.
מוסיפים את מרק העוף, הופכים את החום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה. מערבבים בקוסקוס, מכסים ומסירים מהחום.
בואו לעמוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ובמזלג.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.