קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות50
מגזין

תבשיל בשר בקר עם שיכר

תבשיל בשר בקר עם שיכר
תבשיל בשר בקר עם שיכר הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 907 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 2253 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא עגבניות שימורים, גזר, בייקון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד אייל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום וצבע אייל חום כקינוח. נסו תבשיל בשר עם צלעות בפפריקה, תבשיל צלעות בקר קוריאני (Galbi Jjim), ו תבשיל צלעות בקר עם יין אדום פירותי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים רצועות בייקון בתנור הולנדי גדול (5 עד 6 ליטר), עבה תחתית. הגדר את החום בינוני גבוה ולבשל את הבייקון עד הרבה שומן כבר שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
הסר בייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
3
יוצקים את כל אבל 1 כף של שומן בייקון מחשיש. (לא לשפוך את הניקוז או שאתה סותם הניקוז שלך כאשר השומן מתקשה כפי שהוא מתקרר.) 2 תנור מחממים ל 300 ° F. בעוד בייקון בישול, בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, פפריקה חמה, פפריקה מעושנת, 1 כפית מלח 1 כפית פלפל שחור. לדלות את הצלעות הקצרות בתערובת הקמח.3
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את הצלעות הקצרות לסיר עם שומן בייקון, דואגים לא קהל הסיר (לעבוד בקבוצות במידת הצורך). חום מכל הצדדים, בערך 3 עד 5 דקות לכל צד. אם אתה רוצה לקבל בראונינג טוב, לא לערבב את הצלעות הקצרות אלא אם לפנות. בעוד הצלעות השחמה, קוצצים את הבייקון ומניחים בצד.4 השתמש מלקחיים או כף מחוררת כדי להסיר את הצלעות הקצרות מן הסיר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את הבצלים הקצוצים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מפזרים 1/2 כפית מלח. מבשלים עד שקוף, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מוסיפים את השום ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8
מוסיפים את השיכר, באמצעות כף עץ או מרית, לגרד כל חתיכות משחי על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים עגבניות ומיצים שלהם בייקון שמורות. להגדיל את החום גבוה ולהביא תערובת לרתיחה. להחזיר צלעות קצרות לסיר, לכסות, לשים בתנור שחומם מראש, ומבשלים במשך שעתיים. (לחלופין, אתה יכול לעשות את הבישול על הכיריים, רק להוריד את החום להגדרה הנמוכה ביותר ואת הכיסוי.) 5 לקלף תפוחי אדמה, לפת (אופציונלי), וגזר, לחתוך לתוך 1-in. חלקים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לפתלפת
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מוסיפים לצלעות קצרות, מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים והבשר מתרחק בקלות מהעצם, בערך 30-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
11
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. 6 כפית את עודף שומן (זה עוזר אם יש לך מפריד שומן). אם אתה רוצה, להסיר את העצמות לפני ההגשה ולחתוך כל חתיכות גדולות של בשר לחתיכות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות