קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

מרק בצל צרפתי

מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 934 קלוריות. 8092 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם מלח, עלי דפנה, שילוב של השניים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול.

הוראות

1
Caramelize בצל: בסיר עבה 5 עד 6 ליטר, חום 3 כפות שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצלים וזורקים למעיל עם שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מבשלים את הבצל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם התרככו, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
הגבר את החום לגובה בינוני.
5
מוסיפים את הכף הנותרת של שמן זית ואת החמאה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל מתחיל חום, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
ואז מפזרים סוכר (כדי לעזור עם קרמליזציה) ו 1 כפית מלח ולהמשיך לבשל עד הבצל משחימים היטב, על 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
8
Deglaze הסיר עם ורמוט: 
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
הוסף את הוורמוט לסיר וגרד את חתיכות השחמה בתחתית וצדדים של הסיר, deglazing הסיר כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
מוסיף את המניה, עלי דפנה, וקורנית. להביא לרתיחה, לכסות את הסיר ולהוריד את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה. מבשלים כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ומוסיפים פלפל שחור טחון טרי. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
הוסף ברנדי אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
4
פרוסות לחם צרפתי טוסט: בעוד המרק מתבשל, קו מחבת גיליון עם נייר קלף או לסכל ולחמם מראש את התנור ל 232° עם מתלה בשליש העליון של התנור.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מברשת שני הצדדים של הלחם הצרפתי או באגט פרוסות קלות עם שמן זית (בסופו של דבר אתה משתמש על כף וחצי של שמן זית על זה).
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בגטבגט
6
מכניסים לתנור וטוסט עד השחמה קלה, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הפוך את הטוסט מעל ומפזרים עם גבינת Gruyere מגוררת ופרמזן. לחזור לתנור כאשר הוא קרוב לשרת זמן ואופים עד הגבינה הוא תוסס מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים: כדי לשרת, מצקת מרק לתוך קערה ולהעביר טוסט גבינה אחד על גבי החלק העליון של כל קערה של מרק.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
לחלופין, אתה יכול להשתמש קערות לתנור הוכחה בודדים או תבשיל אחד גדול. מצקת את המרק לתוך קערות או תבשיל קדרה. מכסים את הטוסט ומפזרים גבינה. מכניסים את המטגן במשך 10 דקות ב 350° F, או עד בועות הגבינה והוא מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
מצקתמצקת

מרכיבים

1קילוגרםבצל אדום או צהוב גדול( על, קלופים דק פרוס שורש כדי גזע (לראות איך לחתוך בצל), על 10 כוסות של בצל פרוס בסך הכלבצל אדום או צהוב גדול( על, קלופים דק פרוס שורש כדי גזע (לראות איך לחתוך בצל), על 10 כוסות של בצל פרוס בסך הכל4(חוֹרֶף)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)2(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1WES E אומנויות השפה האנגליתמלחמלח2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקורמוט יבש או יין לבן יבשורמוט יבש או יין לבן יבש23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(רופף) של טימין טרי (יכול גם להשתמש 3 גבעולים של טימין טרי) או 1/2 כפית טימין מיובש (יותר לפי הטעם)(רופף) של טימין טרי (יכול גם להשתמש 3 גבעולים של טימין טרי) או 1/2 כפית טימין מיובש (יותר לפי הטעם)1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2(חוֹרֶף)ברנדי (אופציונלי)ברנדי (אופציונלי)8פרוסותלחם צרפתי או בגט לחתוך 1 אינץ עבהלחם צרפתי או בגט לחתוך 1 אינץ עבה3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקGruyere שוויצרי מגורד ו קומץ של פרמזןGruyere שוויצרי מגורד ו קומץ של פרמזן2בצל צהוב בינוני, קצוץציר בקר, ציר עוף, או שילוב של השניים (באופן מסורתי המרק נעשה עם ציר בקר)ציר בקר, ציר עוף, או שילוב של השניים (באופן מסורתי המרק נעשה עם ציר בקר)

יין מומלץ: בוז ' ולה, פינו גריג ' יו.

מרק בצל צרפתי עובד ממש טוב עם בוז 'ולה ופינוט גריג' יו. בוז ' ולה פירותי ישלים את הטעמים העשירים של המרק הזה. אם אתה מעדיף יין לבן, נסה פינו גריג ' יו. כפרי הבוז 'ולה של לואי ג' דוט עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Louis Jadot Beaujolais Villages
Louis Jadot Beaujolais Villages
#26 Wine Enthusiast Top 100 Best Buys of 2016This crisp, fruit-forward, juicy wine has expressive aromas and flavors of ripe red berries, with nice weight in the mouth.Enjoy with light red meats and grilled or roasted white meats.