מרק בצל צרפתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 934 קלוריות. 8092 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם מלח, עלי דפנה, שילוב של השניים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול.
הוראות
1
Caramelize בצל: בסיר עבה 5 עד 6 ליטר, חום 3 כפות שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצלים וזורקים למעיל עם שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מבשלים את הבצל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם התרככו, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
הגבר את החום לגובה בינוני.
5
מוסיפים את הכף הנותרת של שמן זית ואת החמאה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל מתחיל חום, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
6
ואז מפזרים סוכר (כדי לעזור עם קרמליזציה) ו 1 כפית מלח ולהמשיך לבשל עד הבצל משחימים היטב, על 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
7
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
8
Deglaze הסיר עם ורמוט:
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
הוסף את הוורמוט לסיר וגרד את חתיכות השחמה בתחתית וצדדים של הסיר, deglazing הסיר כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
מוסיף את המניה, עלי דפנה, וקורנית. להביא לרתיחה, לכסות את הסיר ולהוריד את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה. מבשלים כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ומוסיפים פלפל שחור טחון טרי. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
(צינור גדול)
3
הוסף ברנדי אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
4
פרוסות לחם צרפתי טוסט: בעוד המרק מתבשל, קו מחבת גיליון עם נייר קלף או לסכל ולחמם מראש את התנור ל 232° עם מתלה בשליש העליון של התנור.
לחלופין, אתה יכול להשתמש קערות לתנור הוכחה בודדים או תבשיל אחד גדול. מצקת את המרק לתוך קערות או תבשיל קדרה. מכסים את הטוסט ומפזרים גבינה. מכניסים את המטגן במשך 10 דקות ב 350° F, או עד בועות הגבינה והוא מעט השחמה.
מרק בצל צרפתי עובד ממש טוב עם בוז 'ולה ופינוט גריג' יו. בוז ' ולה פירותי ישלים את הטעמים העשירים של המרק הזה. אם אתה מעדיף יין לבן, נסה פינו גריג ' יו. כפרי הבוז 'ולה של לואי ג' דוט עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.