מערבבים יחד זנגביל, שום, צ ' ילה, מלח, כמון, כוסברה, וכורכום בקערה גדולה, ולאחר מכן מוסיפים דגים וכוסברה ומערבבים עד תבלינים מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מורחים פירורי לחם על צלחת. ידיים רטובות מעט, ולאחר מכן טופס 2 כפות תערובת דגים לתוך סגלגל על 3 סנטימטרים. לשטח סגלגל מעט, ולאחר מכן להעביר פירורים ולהפוך את המעיל בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
3 כפות שמן צמחי
כורכום
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
העברה למגש מרופד בנייר שעווה. הפוך על 17 קציצות יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ממתק תמנון בריט
4
מחממים שמן 1/2 אינץ 'במחבת כבדה 10 אינץ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים קציצות 2 מנות, בעדינות מתהפך פעם או פעמיים עם מלקחיים, עד הזהב ופשוט מבושל דרך, 2 1/2 עד 3 דקות לכל אצווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
העברה מטוגנת מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
אם משמש מתאבן, לשים כל קציצה על שיפוד ומגישים עם chutney לטבילה. אם משמש כמנה ראשונה, לחלק קציצות בין 6 צלחות (כ 3 לכל אדם) ו טפטוף עם chutney.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
7
הערת טבחים
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
Patties can be formed and coated (but not fried) 3 hours ahead and chilled, covered.