מערבבים יחד זנגביל, שום, צ ' ילה, מלח, כמון, כוסברה, וכורכום בקערה גדולה, ולאחר מכן מוסיפים דגים וכוסברה ומערבבים עד תבלינים מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מורחים פירורי לחם על צלחת. ידיים רטובות מעט, ולאחר מכן טופס 2 כפות תערובת דגים לתוך סגלגל על 3 סנטימטרים. לשטח סגלגל מעט, ולאחר מכן להעביר פירורים ולהפוך את המעיל בקלילות.
העברה למגש מרופד בנייר שעווה. הפוך על 17 קציצות יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ממתק תמנון בריט
4
מחממים שמן 1/2 אינץ 'במחבת כבדה 10 אינץ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים קציצות 2 מנות, בעדינות מתהפך פעם או פעמיים עם מלקחיים, עד הזהב ופשוט מבושל דרך, 2 1/2 עד 3 דקות לכל אצווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
העברה מטוגנת מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
אם משמש מתאבן, לשים כל קציצה על שיפוד ומגישים עם chutney לטבילה. אם משמש כמנה ראשונה, לחלק קציצות בין 6 צלחות (כ 3 לכל אדם) ו טפטוף עם chutney.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
הערת טבחים
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
Patties can be formed and coated (but not fried) 3 hours ahead and chilled, covered.