קבב עוף באי היווני
המתכון היווני עוף שיש קבב מוכן בערך 2 שעות ו -30 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, חומץ, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו קבב כבש חריף עם פיתה יוונית, קבב שיש בקיץ, ו קבב שיש טלה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את שמן הזית, מיץ לימון, חומץ, שום, כמון, אורגנו, טימין, מלח ופלפל שחור יחד בכוס גדולה או קערה קרמיקה.
מוסיפים את העוף וזורקים למעיל אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד; משרה במקרר לפחות 2 שעות.
משרים שיפודי עץ במים כ -30 דקות לפני השימוש.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה; שמן קל באח.
הסר את העוף מן המרינדה ולנער את עודף נוזל. זרוק את המרינדה הנותרת. לסירוגין חוט חתיכות של עוף במרינדה עם חתיכות של פלפל פלפל, בצל, עגבניות שרי, פטריות על שיפודים.
מבשלים את השיפודים על הגריל שחומם מראש, פונה לעתים קרובות עד להשחמה יפה על כל הצדדים, ואת העוף הוא כבר לא ורוד במרכז, על 10 דקות.