קבב עוף ברוטב בוטנים
קבב עוף ברוטב בוטנים הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1011 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם חמאת בוטנים, חצאי חזה עוף, קיווי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בקיווי תוכל לעקוב אחר המנה העיקרית עם קיווי וברד מידורי כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו קבב עוף ברוטב בוטנים, קבב עוף בגריל עם רוטב בוטנים תאילנדי, ו טמפה קבב עם רוטב בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מיץ ליים, חמאת בוטנים, קליפת ליים, תערובת תבלינים ועשבים וג ' ינג ' ר בבלנדר. מחית עד מעורבב.
מניחים עוף במרינדה סיד-בוטנים. מכסים ומקררים לפחות 15 דקות אבל לא יותר מ 2 שעות.
הגדר שליטה בתנור לצלות. תרסיס מחבת מטאטא עם תרסיס בישול nonstick.
לנקז עוף; ריזרב מרינדה. חוט חתיכות עוף על ארבעה שיפודים 6 אינץ', משאיר מקום בין כל אחד.*
מקום על rack במחבת broiler. עוף צלוי עם מקסימום 3 עד 4 אינץ ' מחום 4 עד 5 דקות. סובב ומברשת הנותרים המרינדה על עוף. Broil 3 עד 4 דקות יותר או עד מיץ מעוף פועל ברור.
מניחים קיווי ואננס על מצע האורז; למעלה עם שיפודים של עוף.
טפטוף 1 כף מיץ אננס על עוף ואורז.