קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

קבבוני חזיר ובטטה

קבבוני חזיר ובטטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו קבבוני חזיר ובטטה. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.76 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 568 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. 30 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים, סוכר חום, סקווש קיץ, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחי קרמל חמים כמו קינוח. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קבבוני חזיר ובטטה ל-2, קבבוני חזיר בגריל ובטטה, ו קליפות תפוחי אדמה בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה בודד של אקאן).

הוראות

1
מניחים בטטה בסיר קטן; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהם כמעט רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים ומניחים בצד.
3
מסננים אננס, שומרים מיץ; הניחו אננס בצד. בקערה קטנה שלבו את החמאה, הסוכר החום והמיץ השמור.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מניחים את החזיר, הדלעת, התפוחים, הבטטה והאננס בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את תערובת המיץ. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
לשימור,לשימור,
סכין קילוףסכין קילוף
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מסננים וזורקים את המרינדה. על שמונה שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים, משחילים לסירוגין את חזיר, בטטה, דלעת, תפוחים ואננס. גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 15-20 דקות או עד שהתפוחים רכים, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
לשימור,לשימור,
סכין קילוףסכין קילוף
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץשיפודי עץ
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים