קבבוני חזיר ובטטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו קבבוני חזיר ובטטה. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.76 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 568 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. 30 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים, סוכר חום, סקווש קיץ, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחי קרמל חמים כמו קינוח. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קבבוני חזיר ובטטה ל-2, קבבוני חזיר בגריל ובטטה, ו קליפות תפוחי אדמה בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה בודד של אקאן).
הוראות
מניחים בטטה בסיר קטן; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהם כמעט רכים.
מסננים אננס, שומרים מיץ; הניחו אננס בצד. בקערה קטנה שלבו את החמאה, הסוכר החום והמיץ השמור.
מניחים את החזיר, הדלעת, התפוחים, הבטטה והאננס בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את תערובת המיץ. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר 1 שעה.
מסננים וזורקים את המרינדה. על שמונה שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים, משחילים לסירוגין את חזיר, בטטה, דלעת, תפוחים ואננס. גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 15-20 דקות או עד שהתפוחים רכים, הופכים מדי פעם.