קבל בעל בראנסוויק תבשיל הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חזיר טחון, עוף, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. . נסו תבשיל ברונסוויק, תבשיל ברונסוויק, ו תבשיל ברונסוויק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, מטגנים את הבצלים והסלרי עד לרכים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מערבבים בשר חזיר ובשר בקר, ומבשלים עד להשחמה שווה. לא לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בקר
חזיר
3
מעבירים את תערובת החזיר והבשר לסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים את העוף הגרוס, עגבניות והנוזל שלהם, קטשופ, ורוטב ברביקיו. מתבלים במלח, פלפל ורוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוף
רוטב ברביקיו
רוטב חריף
עגבנייה
קטשופ
פלפל
מלאי
בקר
חזיר
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מניחים את הפלפל הירוק כולו לתוך התערובת. לבשל, ערבוב מדי פעם, 2 שעות, או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
5
מערבבים את התירס בסגנון שמנת לתוך תערובת התבשיל. המשך בישול 1 שעה, או כדי עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרם
תבשיל
6
הסר את הפלפל הירוק; קוצצים ולחזור לתבשיל או להשליך.