קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות7
מגזין

קוביות אסקימו לקיץ

קוביות אסקימו לקיץ
עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו ברים אסקימואיים שערורייתיים, אסקימו נשיקה (סיידר רימונים תפוחים מתובל), ו עוגת אסקימו עם פיסטוקים / שריפת המטבח עם בלונדי קרם חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את האבטיח, מלון, טל דבש, פטל, תותים, סוכר ומיץ לימון בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
מלוןמלון
אבטיחאבטיח
מלון טל דבשמלון טל דבש
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים את מיץ פירות מעורבב לתוך תבניות ומכסים בנייר אלומיניום; לתקוע מקל למרכז. לאחסן במקפיא עד קפוא דרך, כ 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 תרמיל וניל, מפוצל ומגורד1 תרמיל וניל, מפוצל ומגורד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
הייחודי 2012 יש שכבות של דובדבן בר, שוש, פלפל שחור וקינמון. צבע אדום אודם חיוור טאנינים משיי להראות לנו כמה מלכותי האתר הזה.