קובלר אוכמניות מסורתי
צריך קינוח צמחוני? סנדלר אוכמניות מסורתי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 17 אוהדים. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לך קמח, אוכמניות, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו קובלר אוכמניות מסורתי, קובלר אוכמניות מסורתי, ו קובלר אוכמניות # 2 (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
לזרוק את האוכמניות עם 1 1/4 כוסות סוכר 1/2 כפות קמח בקערת ערבוב.
מורחים לתבנית אפייה 9x9 אינץ', ונקודה עם 1/2 כפות חמאה. בקערה נפרדת, להקציף 1 1/2 כוסות קמח יחד עם אבקת אפייה, מלח, ו 2 כפות סוכר.
חותכים את החמאה הריכה עד התערובת דומה קמח תירס. מערבבים בחלב וביצה עד בשילוב. זרוק את הבלילה על פירות יער על ידי כף.
אופים בתנור שחומם מראש עד הפרי רך והציפוי הוא חום זהוב, 20 עד 30 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.