קווזדילות שעועית שחורה מהירה
קווזדילות שעועית שחורה מהירה עשויות להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 365 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שעועית שחורה, טורטיות קמח, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 54%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון קווזדילות שעועית שחורה מהירה, קווזדילות שעועית שחורה מהירה ובריאה, ו קווזדילות שעועית מהירות.
הוראות
בקערה קטנה מועכים שעועית בעזרת מזלג; מערבבים פנימה את הבצל הירוק, הבצל האדום, הפלפל, הכוסברה, מיץ הליים והשום.
מורחים 1/4 כוס תערובת שעועית מעל מחצית מכל טורטיה; למעלה עם 1/4 כוס גבינה. מקפלים מעל.
מבשלים על מחבת מצופה בתרסיס בישול על אש נמוכה במשך 1-2 דקות מכל צד או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור קסדילה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגן אנילו 006 פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות יפים של פירות אדומים כגון חמוציות ותות שדה, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים ארציים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.