קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות22
מגזין

קולארד ירוק בועה וחריקה

קולארד ירוק בועה וחריקה
אם יש לכם פלפל, שמן צמחי, תיבול קייג'ון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 62%. מתכונים דומים: בועה וחריקה, בועה וחריקה, ו בועה & סקוויק קרוקטים.

הוראות

1
מוסיפים בסיר גדול את הציר, מיץ התפוחים, הבצל, תיבול הקג ' ון, בייקון וירקות הקולארד. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני ומבשלים במשך שעה 1. לאחר מכן מסירים מהאש ומסננים את הנוזל מהסיר, ומאפשרים לקולארדים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
כרוב ירוקכרוב ירוק
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לתפוחי האדמה: בסיר גדול מביאים לרתיחה 1 ליטר מים, ואז מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד לריכוך, 15 עד 18 דקות. ואז לנקז. לחץ את תפוחי האדמה, מחצית מהקמח והחמאה דרך טחנת מזון או ריסר לקערה. לאחר מכן מוסיפים את המלח והפלפל הלבן, ואז מערבבים עם מטרפה. טועמים ומוסיפים תיבול נוסף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
ליצירת העוגות מערבבים את תפוחי האדמה עם הקולרדים בקערה. חלק לעוגות של 6 אונקיות, בערך 4 אינץ ' סיבובים. לבישול מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה ואז מוסיפים את השמן. אבק את העוגות במעט מהקמח שנותר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מניחים את העוגות בתבנית ומבשלים עד להשחמה, 3 דקות. לאחר מכן הפוך וחזור על התהליך בצד השני, 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוציאים מהתבנית ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. דומיין לסור יבש קובי קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
דומיין לסורה יבש קובי קלאסיק ריזלינג
דומיין לסורה יבש קובי קלאסיק ריזלינג
מיץ ריזלינג של דומיין לסורה מותסס 100% במיכלי נירוסטה. בעוד על ליס שלה, היין הוא עורר ביד (ב שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. לריזלינג היבש הזה יש ריחות של פריחת הדרים וגרידת לימון, בשכבות על החיך עם רמזים לאגס. ריזלינג זה משתלב היטב עם אמנדין פורל, צדפות גולמיות והוא אפריטיף מקסים.