קולפס עגל של חנה גלאסה עם כוס צדפות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, יין, קציצות עגל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מלית מלחמתי בטעם פטריות, הפנקייק של חנה, ו עוגיות שיבולת השועל של חנה.
הוראות טוחנים יחד 2 קציצות עגל, צדפות ובייקון במטחנת מזון.
מוסיפים פטרוזיליה, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, מייס, ציפורן, טימין, ערבוב היטב.
מורחים תערובת קרקע שישית על כל קציצות עגל שנותרו.
מגלגלים את כל ג ' לירול הקציצה, ומאובטחים עם מרים מעץ.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; לחמניות עגל חום מכל הצדדים.
מעבירים עגל לתבנית אפייה רדודה 2 1/2 ליטר, בהזמנת שאריות מחבת במחבת.
מוסיפים מרק בשר בקר, יין, שאלוט, שום, פטריות ואנשובי, אם תרצה, למחבת; מערבבים היטב.
יוצקים תערובת פטריות על לחמניות עגל. מכסים ואופים ב 350 במשך 1 שעה.
הסר לחמניות עגל על מגש הגשה; להתחמם.
מערבבים קמח 1 כף חמאה מומסת; מוסיפים לתערובת פטריות, ערבוב עד מעובה.
מגישים רוטב על לחמניות עגל.
מרכיבים מנות :
3 פרוסות 1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חתיכות ירקות בגודל נגיס 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) שוקולד צ'יפס חלב (חבילה מלאה) 2 (חוֹרֶף) 2 שיני שום, קצוצות 1 דאש ציפורן טחון 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק יין לבן יבש 2 (חוֹרֶף) קמח לכל מטרה 227 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) פטריות טריות, פרוסות 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) פטרוזיליה טרייה קצוצה 1 שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף שום, טחון 1 דאש מייס קרקע 1 דאש אגוז מוסקט טחון 8 צדפות טריות 0 (יכול להיות או להרחיק) 8 (U-12) שרימפס 1 (יכול להיות או להרחיק) 1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים 2 שאלוט, קצוץ דק 1 צביטה קמצוץ של קורנית שלמה מיובשת 2 אינצ ' ים עבה) קציצות עגל