קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קולפס עגל של חנה גלאסה עם כוס צדפות

קולפס עגל של חנה גלאסה עם כוס צדפות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, יין, קציצות עגל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מלית מלחמתי בטעם פטריות, הפנקייק של חנה, ו עוגיות שיבולת השועל של חנה.

הוראות

1
טוחנים יחד 2 קציצות עגל, צדפות ובייקון במטחנת מזון.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עגלקציצות עגל
צדפותצדפות
בייקוןבייקון
2
מוסיפים פטרוזיליה, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, מייס, ציפורן, טימין, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציפורןציפורן
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
טימיןטימין
מייס קרקעמייס קרקע
מלחמלח
3
מורחים תערובת קרקע שישית על כל קציצות עגל שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עגלקציצות עגל
מורחיםמורחים
4
מגלגלים את כל ג ' לירול הקציצה, ומאובטחים עם מרים מעץ.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
5
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; לחמניות עגל חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גלולגלול
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מעבירים עגל לתבנית אפייה רדודה 2 1/2 ליטר, בהזמנת שאריות מחבת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מוסיפים מרק בשר בקר, יין, שאלוט, שום, פטריות ואנשובי, אם תרצה, למחבת; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
פטריותפטריות
שאלותשאלות
אנשוביאנשובי
שוםשום
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
יוצקים תערובת פטריות על לחמניות עגל. מכסים ואופים ב 350 במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
גלולגלול
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר לחמניות עגל על מגש הגשה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
עגלעגל
10
מערבבים קמח 1 כף חמאה מומסת; מוסיפים לתערובת פטריות, ערבוב עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
11
מגישים רוטב על לחמניות עגל.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
רוטברוטב
עגלעגל