קומפוט חמוציות וטארט-דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל חמוציות וטארט דובדבן Compote. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 533 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם דובדבנים טארט, מקל קינמון, קוקטייל מיץ חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Montmorency Tart Cherry Bourbon Compote, עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט, ו חמוציות, שאלוט, ודובדבן מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
גרגר 1 1/2 כפיות לקלף מ סיד; setaside.
חותכים את כל הקליפה ואת המלחציים הלבנים. עבודה מעל קערה, לחתוך ביןmembranes לשחרר מגזרי סיד.
להביא מיץ חמוציות לרתיחה גדולפאנק.
מוסיפים סגמנטים סיד, טריקרנברי, הבא 4 מרכיבים; bringto לרתוח. להפחית את החום בינוני; תערובת simmeruntil מתעבה, על 8 דקות.
ג ' לי דומדמניות. מבשלים עד ג ' לי נמס,ערבוב מדי פעם, על 2 דקות.
הסר מהחום. מערבבים קליפת ליים ומלח צרוד.
מעבירים לקערה קטנה. כיסוי; צמרמורת לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: יכול bemade 1 שבוע קדימה. שמור צונן.
זרוק מקל קינמון לפני ההגשה.