קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קוניאק ריבועי תמרים

קוניאק ריבועי תמרים
קוניאק ריבועי תמרים הוא קינוח צמחוני לקטו אובו . מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 308 קלוריות . תמורת 75 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר חום, קמח, תמצית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 17% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריבועי תמרים , ריבועי תמרים וריבועי תמרים .

הוראות

1
בסיר גדול מערבבים את התמרים, סיידר התפוחים, הקוניאק ו-1/2 כפית מלח. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 8-10 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
קוניאקקוניאק
תאריכיםתאריכים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל. מצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
3
בקערה קטנה מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, הסוכר החום, הקינמון, הסודה לשתייה ושאר המלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
להוסיף חמאה; לערבב היטב. לחץ 1-1/3 כוסות לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
הוסף פיסטוקים לתערובת שיבולת השועל הנותרת; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
6
מורחים את תערובת התמרים על הקרום; מעל עם תערובת פיסטוק שמורה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
תאריכיםתאריכים
7
אופים ב-350 מעלות למשך 24-28 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
חותכים לריבועים.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור חטיפי תמרים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "