קוניאק ריבועי תמרים
קוניאק ריבועי תמרים הוא קינוח צמחוני לקטו אובו . מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 308 קלוריות . תמורת 75 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר חום, קמח, תמצית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 17% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריבועי תמרים , ריבועי תמרים וריבועי תמרים .
הוראות
בסיר גדול מערבבים את התמרים, סיידר התפוחים, הקוניאק ו-1/2 כפית מלח. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 8-10 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל. מצננים לטמפרטורת החדר.
בקערה קטנה מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, הסוכר החום, הקינמון, הסודה לשתייה ושאר המלח.
להוסיף חמאה; לערבב היטב. לחץ 1-1/3 כוסות לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
הוסף פיסטוקים לתערובת שיבולת השועל הנותרת; לְהַפְרִישׁ.
מורחים את תערובת התמרים על הקרום; מעל עם תערובת פיסטוק שמורה.
אופים ב-350 מעלות למשך 24-28 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור חטיפי תמרים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "