קונכיות טאקו פריכות עם גבינה
פריך כל גבינה טאקו פגזים דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. 251 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. נסו ביצה מקושקשת רכה וצ'וריסו בקליפות טאקו קריספי עם גבינה, טאקו שלישי: שעועית פריכה וטאקו גבינה, ו קונכיות ממולאות טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מגבת נייר, להפיץ שכבה דקה של שמן צמחי על החלק הפנימי של עובש הטבעת. נגב שכבה דקה של שמן לתוך ברזל יצוק קטן או לא מקל מחבת ומניח על אש בינונית נמוכה במשך 2 דקות.
מניחים עובש טבעת במרכז מחבת ומפזרים שכבה קלה מאוד של גבינה בתוכו. זה צריך ליצור שכבה אפילו שבו אתה עדיין יכול לראות את החלק השחור של המחבת לחטט כתמים. בזהירות להסיר עובש טבעת ולהניח בצד.
לבשל גבינה עד שהוא מפסיק מבעבע והוא חום זהוב אפילו לאורך, התאמת חום כך מחבת חם אבל לא מעשן (אתה לא צריך לקחת את זה מעל בינוני-נמוך). השתמש מרית מתכת דקה כדי להסיר בזהירות גבינה מהמחבת.
עבודה מהירה, לעטוף את הגבינה על הידית של כף עץ עבה להציב מעל שתי כוסות הפוכות וליצור צורה פגז. זה יתקשה בתוך כמה שניות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר לחלוטין. חזור עם גבינה נותרת לעשות יותר פגזים. לאחר הקירור לחלוטין, פגזים אלה יכולים להיות מאוחסנים במיכל הדוק אוויר בטמפרטורת החדר עד 5 ימים. ממלאים לפי הצורך (כגון ביצים מקושקשות רכות, או עם תירס חרוך), ומגישים.