קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קונכיות טאקו פריכות עם גבינה

קונכיות טאקו פריכות עם גבינה
פריך כל גבינה טאקו פגזים דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. 251 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. נסו ביצה מקושקשת רכה וצ'וריסו בקליפות טאקו קריספי עם גבינה, טאקו שלישי: שעועית פריכה וטאקו גבינה, ו קונכיות ממולאות טאקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מגבת נייר, להפיץ שכבה דקה של שמן צמחי על החלק הפנימי של עובש הטבעת. נגב שכבה דקה של שמן לתוך ברזל יצוק קטן או לא מקל מחבת ומניח על אש בינונית נמוכה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים עובש טבעת במרכז מחבת ומפזרים שכבה קלה מאוד של גבינה בתוכו. זה צריך ליצור שכבה אפילו שבו אתה עדיין יכול לראות את החלק השחור של המחבת לחטט כתמים. בזהירות להסיר עובש טבעת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לבשל גבינה עד שהוא מפסיק מבעבע והוא חום זהוב אפילו לאורך, התאמת חום כך מחבת חם אבל לא מעשן (אתה לא צריך לקחת את זה מעל בינוני-נמוך). השתמש מרית מתכת דקה כדי להסיר בזהירות גבינה מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
עבודה מהירה, לעטוף את הגבינה על הידית של כף עץ עבה להציב מעל שתי כוסות הפוכות וליצור צורה פגז. זה יתקשה בתוך כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מעבירים לצלחת כדי להתקרר לחלוטין. חזור עם גבינה נותרת לעשות יותר פגזים. לאחר הקירור לחלוטין, פגזים אלה יכולים להיות מאוחסנים במיכל הדוק אוויר בטמפרטורת החדר עד 5 ימים. ממלאים לפי הצורך (כגון ביצים מקושקשות רכות, או עם תירס חרוך), ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Sandhi Sanford ובנדיקט פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 65 דולר.
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
הייחודי 2012 יש שכבות של דובדבן בר, שוש, פלפל שחור וקינמון. צבע אדום אודם חיוור טאנינים משיי להראות לנו כמה מלכותי האתר הזה.