קוסקוס ישראלי עם דלורית צלויה ולימון משומר
קוסקוס ישראלי עם דלורית צלויה ולימון משומר הוא טבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 413 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צנוברים, צימוקים זהובים, מקל קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 89%. מתכונים דומים: קוסקוס ישראלי עם דלורית צלויה ולימון משומר, קוסקוס ישראלי עם דלעת צלויה מרוקאית, ו דלעת קלויה סקווש, כרוב וסלט קוסקוס.
הוראות
חצי לימונים לגרוף את הבשר, שמירה על בשר וקליפה.
חותכים מספיק לקוביות 1/4 אינץ ' למדוד 1/4 כוס. לשים בשר לימון מסננת להגדיר על קערה ולחץ עם גב של כף כדי לחלץ מיץ.
לזרוק סקווש עם 1 כף שמן ומלח לטעום במחבת אפייה רדודה גדולה להפיץ בשכבה 1. צלי בשליש העליון של התנור 15 דקות, או עד סקווש הוא רק במכרז, ולהעביר לקערה גדולה.
מבשלים בצל ב 1 כף שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל להפוך זהב.
מבשלים קוסקוס עם מקל קינמון בסיר גדול של מים מלוחים רותחים 10 דקות, או עד רק מכרז, ולנקז במסננת (לא לשטוף).
מוסיפים קוסקוס לירקות וזורקים עם 2 כפות שמן למעיל.
מוסיפים קליפת לימון ומיץ, פטרוזיליה, אגוזים, צימוקים, קינמון טחון, ומלח לפי הטעם. לזרוק לערבב היטב.
5 lb. דלעת סקווש, קלופים וזרעים
7 כוסות קוסקוס ישראלי או אציני די פפה (פלפל זעיר-shapedpasta), על 3 ליברות.
3 כוסות פטרוזיליה שטוחה וטריה קצוצה
חצי לימונים לגרוף את הבשר, שמירה על בשר וקליפה.
חותכים מספיק לקוביות 1/4 אינץ ' למדוד 1 כוס. לשים בשר לימון מסננת להגדיר על קערה ולחץ עם גב של כף כדי לחלץ מיץ.
חותכים מספיק סקווש לקוביות 1/4 אינץ ' כדי למדוד על 12 כוסות ולזרוק עם 1/3 כוס שמן ומלח לפי הטעם. צולים בשכבות בודדות בקבוצות במחבת האפייה הרדודה הגדולה ביותר בשליש העליון של התנור 15 דקות, או עד רק במכרז.
מבשלים 1/2 של בצל ב 3 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל להפוך זהב.
להוסיף לסקווש. חזור עם בצל שנותר ועוד שמן.
מבשלים קוסקוס עם מקלות קינמון ב 8-qt. סיר של מים מלוחים רותחים 10 דקות, או עד רק מכרז, ולנקז במסננת (לא לשטוף). לזרוק קוסקוס עם 3 כפות שמן בקערה גדולה.
מוסיפים סקווש, בצל, קליפת לימון ומיץ, ושאר החומרים. מתבלים במלח (תצטרכו הרבה) וזורקים כדי לערבב היטב.
לימונים משומרים ניתן להכין סקווש, בצל, קוסקוס מבושל (לזרוק קוסקוס עם קצת שמן) 1 יום קדימה ומקורר בנפרד בשקיות פלסטיק sealable. להביא לטמפרטורת החדר לפני שילוב.