קוקוס קראנץ ' קרואסון לחם פודינג
קוקוס קראנץ ' קרואסון לחם פודינג לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 568 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קרואסונים, קוקוס, משמשים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג לחם קרואסון, פודינג לחם קרואסון, ו פודינג לחם קרואסון.
הוראות
משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה עם חמאה מרוככת. מסדרים בצלחת תחתית קרואסון; מפזרים מחצית מהמשמשים והקוקוס.
שכבה עם צמרות קרואסון ושאר משמשים וקוקוס.
בסיר גדול שלבו קרם קוקוס וחלב. מבשלים על אש בינונית עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית.
לטאטא כמות קטנה של תערובת חלב חם לתוך ביצים; להחזיר את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה וניל.
לאט מצקת תערובת ביצים מעל קוקוס.
תנו לעמוד 10-15 דקות או עד שהקרואסונים מתרככים.
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים אגוזים.
אופים 5-10 דקות יותר או עד סכין יוצא נקי.
יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez
מדיראן ופדרו שימפטנז הם בחירה מצוינת לפודינג לחם. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! חברת היין האיים האזוריים ורדלהו מקורי עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![חברת יין האיים האזוריים ורדלו או מקורי]()
חברת יין האיים האזוריים ורדלו או מקורי
צהוב קש בהיר. ניחוחות של פסיפלורה, אננס, תרסיס ים וקליפת צדפות על האף. על החיך, תוסס ורענן עם פירות טרופיים בעלי גוון גבוה המוחזקים באיזון על ידי משקל ורוחב מרשימים באמצע החיך. מסתיים ארוך ונקי, עם מינרליות מלח של האיים האזוריים עוברת דרך הסיום.איזה אוכל טוב יותר לאכול עם יין מהאיים מאשר השפע של הים? רכיכות, צדפות, דגים בגריל או מטוגן הם כולם רעיונות זיווג מעולה.