קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

קוקוס קראנץ ' קרואסון לחם פודינג

קוקוס קראנץ ' קרואסון לחם פודינג
קוקוס קראנץ ' קרואסון לחם פודינג לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 568 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קרואסונים, קוקוס, משמשים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג לחם קרואסון, פודינג לחם קרואסון, ו פודינג לחם קרואסון.

הוראות

1
משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה עם חמאה מרוככת. מסדרים בצלחת תחתית קרואסון; מפזרים מחצית מהמשמשים והקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
שכבה עם צמרות קרואסון ושאר משמשים וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
בסיר גדול שלבו קרם קוקוס וחלב. מבשלים על אש בינונית עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לטאטא כמות קטנה של תערובת חלב חם לתוך ביצים; להחזיר את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסירים מהאש ומערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6
לאט מצקת תערובת ביצים מעל קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
7
תנו לעמוד 10-15 דקות או עד שהקרואסונים מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
8
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
אופים 5-10 דקות יותר או עד סכין יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
מגישים חם.

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

מדיראן ופדרו שימפטנז הם בחירה מצוינת לפודינג לחם. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! חברת היין האיים האזוריים ורדלהו מקורי עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
חברת יין האיים האזוריים ורדלו או מקורי
חברת יין האיים האזוריים ורדלו או מקורי
צהוב קש בהיר. ניחוחות של פסיפלורה, אננס, תרסיס ים וקליפת צדפות על האף. על החיך, תוסס ורענן עם פירות טרופיים בעלי גוון גבוה המוחזקים באיזון על ידי משקל ורוחב מרשימים באמצע החיך. מסתיים ארוך ונקי, עם מינרליות מלח של האיים האזוריים עוברת דרך הסיום.איזה אוכל טוב יותר לאכול עם יין מהאיים מאשר השפע של הים? רכיכות, צדפות, דגים בגריל או מטוגן הם כולם רעיונות זיווג מעולה.